Представена публикация

В Мрежата небезразлични граждани разпространяват призив за благотворителна акция във връзка с моята така незавидна ситуация

Току-що разбрах, че приятели от групата на небезразличните граждани разпространяват из Мрежата следния призив за благотворителна акция в...

сряда, 21 февруари 2018 г.

И кои всъщност са... робите?Работещи в Англия българи били "роби", но получавали 80-150 паунда надница! Или за 2-3 дни печелят заплатата на български учител!

Става дума за месечната заплата на български учител, не за дневната такава! :-) Пита се в такъв случай: а кои всъщност са... робите? :-)

Тия, дето говорят и пишат за "български роби" в Англия знаят ли изобщо що е това роб? Или те самите са именно роби - роби на собственото си скудоумие?!

Българи разказват как са третирани като роби във Великобритания, собственик на ферма отричаОсвен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Ние може би сме най мрънкащата нация в света. Та не се учудвам изобщо от цирка който се разиграва. Този цирк е със съвсем друга цел, ама надали ще си постигнат целта тези които го разиграват.

Любчо Чорбаджийски