Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 22 февруари 2018 г.

Гнусни комунистически номерца: явно комунист и морал са две неща, между които няма нищо общо!



БКП\БСП атакува днес фронтално санаториума на ГЕРБ, приютил в Народното събрание безпомощни да се защитят срещу реваншизма на комунизма негови гузни наследници.

Както при Жабокрек в Рила планина, където на 24 август 1944 г. здрави мъже, нападат с бомби бинтовани германци, приковани от раните си към креватите, така и Жаблянов се нахвърли днес срещу преялите с власт “десни” гербаджии, неспособни да отвърнат на вероломството на нападателите. Извършителите на престъплението по (не)писаните закони на войната са ужасно горди и до днес с “подвига” при Жабокрек. (Виж: Клането в Жабокрек – срамна страница от историята на БКП, където в самото начало пише: На 24 август 1944 г. в местността Жабокрек в Рила планина т.нар. Рило-Пирински партизански отряд напада почивната станция на германски войници, обезоръжават и убиват българските войници, пазещи станцията и след това убиват около 20 немски войници. Войниците на Вермахта са били болни или тежко ранени и не са носили оръжие. Избити са без съпротива, а станцията бива запалена.)



Жаблянов атакува като при Жабокрек съществата от “третия пол”, които се имат за десни, но имат леви биографии, позиционирайки се в центъра (на всеки популизъм).

Това се случва в гьола на Бойко, който си построи политическата кариера върху фалшивите обещания за декомунизация на България, но направи всичко възможно чрез действия и бездействие за възхода на московката пета колона в блатото, в което днешните жабляновци жабокрекат все по-самодоволно. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това аз, Ангел Грънчаров, се чувствам длъжен отново да ви напомня, че нашият "български" (т.е. мутро-ченгесарски и кагебистко-руско-путински) Картаген е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: