Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 29 март 2018 г.

При реален военен конфликт със САЩ Русия губи войната само за 6 часа




За никого не е тайна, че имперското величие на Русия, размахвано пред публиката главно преди избори, не струва пукнат грош

По данни на руския сайт by24.org, който цитира кап. I ранг Константин Сивков, д-р на военните науки, Русия отстъпва на САЩ:

- по самолетоносачи 12 пъти;
- по броя на крайцери – 6,5 пъти;
- по ескадрени миноносци – 5 пъти;
- по многоцелеви атомни подводници – 4 пъти.

... Във въздушно-космическата област положението е същото: по брой на бойни самолети (изтребители, бомбардировачи и щурмови самолети за поддръжка на Сухопътните войски) американските ВВС превъзхождат ВВС и руската морска авиация 4 (четири) пъти, като руските самолети са две поколения по-стари от американските. Ако бъдат добавени транспортни и други осигуряващи самолети, превъзходството на САЩ нараства до 8 пъти...

... А през март 2014 г. не кой да е, а вицепремиерът Дмитрий Рогозин, който отговаря за военно-промишления комплекс, в мигове на откровение заяви, че „при реален военен конфликт със САЩ Русия ще загуби войната само за шест часа”. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

10 коментара:

Анонимен каза...

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!! ГРАНЧАРОВ ОКОНЧАТЕЛНО ПОЛУДЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РУСИЯ НИКОГА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПОБЕДЕНА ОТ НИКОЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАМО ЛИ ПЪК ОТ ГАДНИТЕ ЯНКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ НА ДЕЦАТА НИ ОНЯ, КОЙТО СТРАДА ОТ ТАКАВА ПАТОЛОГИЧНА ЗЛОБА КЪМ НАШАТА ТРОЙНА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕТО ЗАЩО ГРАНЧАРОВ СЪВСЕМ ПРАВИЛНО БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ НАШАТА ЛЮБИМАТА НА НАШИЯ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА ГОСПОЖА АНАСТАСОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ Е ИСТИНА ЧЕ НЕЙНИЯТ СЪПРУГ Е БИЛ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР НА 6-ОТДЕЛ НА ДС!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА СА ГРОЗНИ ИНСИНУАЦИИ НА ПСИХЯСАЛИЯ АНТИКОМУНИСТ ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!! КОЙТО ЩЕ ИЗГНИЕ КАТО МИЯЧ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ НУЖНИЦИ НА ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Егати глупостите. Вие съвсем полудяхте.

Анонимен каза...

И Хитлер е мислел така.

Ангел Грънчаров каза...

Другари, забележете: статията просто цитира РУСКИ военни експерти, нищо повече от това! :-)

Анонимен каза...

Стига бе си говорил глупости .

Анонимен каза...

Да живееш в панелка в Пловдив и да броиш миненосци е смешно. На стълбището ви мирише на урина вие сравнявате атомните подводници?!? Милионните хора с жизненият стандарт на Грънчаров са губещи при всеки сценарий.

Анонимен каза...

Руснаците са наполовин българи. Не забелязвате ли че славянските и православните народи са насила разделяни, раздробявани, нападани.... България се превърна в кочина, държавността ни беше разрушена, елитът ни емигрира... Не нападайте Русия, Русия е в положението на независим играч на световната сцена, и сега всички се нахвърлят върху нея, само защото е независима.

Анонимен каза...

В света трябва да има и такава страна като Русия, иначе ще се наруши равновесието.
Без Русия ще стане по-лошо.

Ангел Грънчаров каза...

Към последния умник: как по-точно ще стане "по-лошо" ако путинизмът в Русия го нямаше и Русия беше нормална демократична държава, спазваща нормите на равноправни междудържавни отношения? Бихте ли ми разяснил тази загадка - която произлиза от Вашите думи по-горе.

Анонимен каза...

Господин Грънчаров нито вие нито кой да е от нас може да каже какво е реалното военно положение на коя да е от тези две страни.Излязъл някой си казал пет шест цифри пред медиите и хоп друг се вързал и го Препредава на други и тн.Просто една от многото Безсмислени Игри на Ума.Внимавайте имате много остър ум но силно се притеснявам че напоследък го използвате за бой със Вятърни Мелници.