Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 13 март 2018 г.

Ако искате да подпомогнете борбата ми срещу беззаконията на самозабравили се бюрократи в образованието, елате утре в съдебна зала 7 на Окръжен съд в Пловдив


Уведомявам интересуващите се, че моето съдебно дело пред Окръжен съд, именно дело No 221/2018, VIII граждански състав, ще се гледа в открито заседание утре, сряда, 14.3.2018, от 10:00 часа, в зала 7.

Искам само да отбележа, че по мои наблюдения има голямо значение дали залата е напълно празна или в нея има граждани, интересуващи от работата на съда, от хода на съдебното дирене на истината. Даже и един гражданин да има в залата, това влияе положително на съда.

Гражданското безразличие спрямо безобразията, несправедливостите и беззаконията на самозабравили се управници не само че насърчава продължаването на тези безобразия, но и съвсем не стимулира съда да се бори решително и твърдо с тях.

Иначе казано, ако искате да подпомогнете борбата ми срещу беззаконията на самозабравилите се бюрократи в образователната сфера, заповядайте утре в съдебна зала 7 на Окръжен съд в Пловдив.


Е, ако искате, можете да ме оставите съвсем сам и самотен да се боря срещу беззаконията. Благодаря ви тогава за огромното доверие, което имате спрямо мен, но държа да ви уведомя, че силите ми вече са пред изчерпване. И знаете ли какво искам да ви кажа в заключение? Ето, казвам го, за да сме начисто:

Вашето безразличие, вашата примиреност, драги ми граждани, много повече ме смазва от самите тези беззакония - щото ако вие като граждани бяхте други, по-различни, по-истински, то в страната ни изобщо нямаше да има толкова безобразия и беззакония на властниците, разбирате ли сега кой ни е истинският проблем?

Толкова. Бъдете здрави! Приятно вегетиране ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

18 коментара:

Анонимен каза...

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПАК НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ ДА ТЕ ПОДКРЕПИ, ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПАК ЩЕ ОСТАНЕШ НАПЪЛНО САМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВСИЧКИ СА НАПЪЛНО БЕЗУЧАСТНИ КЪМ ТВОИТЕ "БОРБИ" ЗАЩОТО БОРБИТЕ ТИ СА НАПЪЛНО БЕЗСМИСЛЕНИ И ИЗЦЯЛО ПОРОЧНИ!!!!!!!!!! ЦЕЛИЯТ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ НА ТЕТ ЛЕНИН СТОИ ЗАД НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА, КОЯТО Е НАПЪЛНО ПРАВА ЗА ТОВА, ЧЕ ТЕ УВОЛНИ ЗАВИНАГИ НЕ САМО ОТ НАШЕТО УЧИЛИЩЕ, НО И ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ БЪЛГАРСКИ УЧИЛИЩА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА СЕ ПРИМИРИШ В КРАЙНА СМЕТКА ЧЕ ТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ СЪМ УБЕДЕНА, ЧЕ БЪЛГАРСКИЯ СЪД ЩЕ ОТСЪДИ ПРАВИЛНО И ЩЕ ПОТВЪРДИ ЛИШАВАНЕТО ТИ ОТ ПРЕПОДАВАТЕЛСКИ ПРАВА ПОРАДИ ДОКАЗАНА БЕЗУКОРНО ПЪЛНА НЕКАДЪРНОСТ!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ТИ СЕ НАЛОЖИ ДА ДОЖИВЕЕШ ЖАЛКИЯ СИ ЖИВОТ КАТО МИЯЧ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ НУЖНИЦИ НА ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНА Е ТАЗИ ТВОЯ СЪДБА ПОНЕЖЕ МАЙКАТА-ПРИРОДА ТЕ Е РОДИЛА НЕКАДЪРНИК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Не трябваше все пак да обиждаш гражданите. :((((( Сам ги обиждаш, отблъскваш ги, пък после се чудиш защо не те подкрепя никой.....

Анонимен каза...

Аз бих подкрепил ответника.Лица, като г-н Грънчаров нямат място в нашата учебна система.Достатъчно политическа пропаганда има навсякъде, за да я набиват в главите на учениците разни спорни преподаватели.

Анонимен каза...

"Каквото си надробил, това ще сърбаш" - мъдра българска поговорка.

Анонимен каза...

Ние Ви подкрепяме и бихме дошли непременно, ако не живеехме толкова далече.
В мислите си ще бъдем с Вас и ще се молим, да спечелите делото.
Пожелаваме Ви успех и победа, защото сте прав и дори в един български съд законността трябва да възтържествува!

Анонимен каза...

До лудата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мийте си обществените нужници сама - за наказание за гадната Ви злоба майката природа Ви е създала луда и жалкия си живот ще приключите абсолютно сама, никому ненужна, от всички изоставена.
Ако правехте всичко от тъпотия, можехме да Ви съжалим.
Заради отвратителната Ви злоба и подлост не жаслужавате никакво съжаление.

Анонимен каза...

Радваме се че вече открито признавате, че г-н Грънчаров е уволнен по чисто политически причини. Поздравяваме ви за честността!

Анонимен каза...

А какво означава това, че една личност е "спорна"? Вие безспорни личности познавате ли? Безличните личности ли са безспорни? :-)

Анонимен каза...

Естествено че е уволнен по политически причини. Какво може да очаква един бивш комунист, който е превъртял тотално в место да си гледа учебния план, пълни главите на учениците с простотиите си? Той е толкова вреден, колкото и часовете по политическа и партийна подготовка от едно време, ама като се е учил от тях няма как да падне по-далеч от дървото.

Анонимен каза...

Съпругата ти и синът ти ще бъдат ли там ?

Ангел Грънчаров каза...

Кой е този "бивш комунист", другарко? "Бившият комунист" като "превърти тотално" какъв става, другарко? :-) Може би антикомунист? Или демократ? Вие, другарко, сфанахте ли какви нелепици дърдорите? :-) Ведь ний теперь сме демокрация ма, другарко! :-) Значи този въпросният Грънчаров, по Вашите думи излиза, че е уволнен щото е... демократ, така ли? :-) Амче ето че изплюхте камъчето най-после, другарко! Требе да се мисли когато се плямпа, другарко! :-) За Вас лично, другарко, демократите са "вредни", така ли? Знаете ли че теперь Вие самата си заслужихте уволнението? :-)

Анонимен каза...

Грънчаров, бивш комунист няма.Грънчаров е демократ, колкото аз съм ескимос.Комуниста чете мненията на хората, както дявола евангелието.Неслучайно, на блога си е поставил лайкове тип "Интересно! (0)Провокативно! (0)Браво! (0)Как не те е срам! Съгласен напълно! Споделям! (0)" Само един истински закоравял комунистически тиквеник не може да си позволи да понесе критика.

Анонимен каза...

За него само неговото мнение има значение....

Анонимен каза...

Дори и семейството ти не идва да те подкрепи, което е жалко ...

Мария Василева каза...

Влизате в блога по- рано от приятелите на Ангел, начело с лудата. Не давате той да влиза в училището, което е обществено, а сте се разположили удобно в блога му, който е частен? Такава е вашата справедливост! Молете се Бог да ви освободи от сатанинското съзаклятие, което правите, морални изроди и убийци сте, освестете се!

Анонимен каза...

Цяло едно училище се занимава с учителя, жена му, сина му! Срам! На какво превърнахте учебно- възпитателна институция! Нима наистина мислите, че може да подведете някого?
Блестящ пример сте как се създава изпорчено поколение в мафиотска държава! Браво, достойни учители и ученици на ТЕТ Ленин!

Анонимен каза...

Някой знае ли какво е станало на делото? Една моя приятелка, чиято приятелка е била в съдебната зала ми каза, че Грънчаров си бил намерил адвокат, а пък този адвокат бил успял да обърне хода на делото. Най-вероятно било Грънчаров отново да спечели и това дело и да се върне в училището. С интерес очакваме какво ще пише самия Грънчаров за това как е преминало днешното заседание. Ако някой знае нещо, да каже.

Анонимен каза...

Желая ти успех, г-н Грънчаров!

Rashko Nikolov