Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 12 март 2018 г.

Виждали ли сте дипломата на таваришч Путин?



Помолих мой познат в администрацията на Кремъл да ми изпрати (ако успее да открие) дипломата на Путин за средно образование.

Ми, ето я. Посредствен тройкаджия. 3 по геометрия, 3 по физика, 3 по химия, 4 по география (сигурно затова произведе светите братя Кирил и Методий македонци).

За мен не е чудно как един посредствен дебил може да се окаже начело на Русия.

За мен не е чудно как милиони руски поданици се възхищават на този агресивен и нагъл мошеник.

Това си е заложено в имперската им природа и се постига чрез масирана пропаганда.

За мен чудното в тази история е как изобщо с тази атестация е бил приет в Юридическия факултет на Ленинградския държавен университет, при положение, че в 1970 г., когато е записан, там се приемат само пълни отличници.

Другата загадка за мен е как така изведнъж през 1997 г. "юристът" Путин стана доктор на икономическите науки...

Ум да ти зайде...

Georgi Georgiev

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

4 коментара:

Ursus Major каза...

Абе тройкаджия, бай Ангеле, ама президент. Па ти - отличник, ма тъпунгер ...

Анонимен каза...

Не е хубаво човек да изпада в такава апоплектична истерия. Путин е интелигентен човек и способен държавник. Доказва го всеки ден.

Анонимен каза...

Аругатна долна фейкнюз!!!

Ангел Грънчаров каза...

Путин е интелигентен човек и способен държавник. Доказва го всеки ден.

Как го доказва Путин това нещо? Дайте пример. Без примери твърдението Ви звучи голословно.

Съдбата на подводницата "Курск" ли свидетелства за тия способности на Путин? Или Беслан? Или Чечня? Какво ще кажете примерно срещу ето това:

Така беше при наредената от него акция (уж) срещу чеченските терористи в московския театър “Север-юг” през октомври 2002 г., където загиналите заради бруталните действия на екзекуторите, изпратени от Путин, бяха в пъти повече от отровените с газ терористи. Така беше и в кавказкато градче Беслан. Там на 3 септември 2004 г. “обезвреждането” на терористите в едно училище струваше по официални данни живота на 344 цивилни, от които 186 деца. Самият Путин си остана непоклатимо и невъзмутимо на власт и до ден днешен след тези касапници.

http://ivo.bg/2018/03/12/%D0%BF%D1%8A%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%B2-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%B8%D1%8F-%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D1%82-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4-%D0%B8%D0%B7%D0%B1%D0%BE%D1%80/

Това все за Путинови "способности" говори, но е важно да се определи какви... :-)