Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 26 март 2018 г.

Кои българи са роболюбиви - покланящите се пред руския тираничен империализъм ли?



... Практиката български престъпници да се крият в Москва има дълбоки коминтерновски корени. В днешно време, когато ни управляват роболюбиви българи, евентуалното им завръщане с подводница с цел да взривяват мостове, ж.п. линии и прочее обекти на евроокупацията на България, може да да разчита на почести, с каквито премиерът Борисов посрещна стопанина на руския анклав край Камчия, доказания московски мафиот Юрий Лужков на 9 септември 2010 г. (Виж: Лужков: Москва дава 120 млн. евро за лагер в Камчия) (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

От същия автор виж непременно и следните нови негови статии, чиито тези изцяло споделям, просто с г-н Инджев мислим в една и съща посока дотолкова, че за мен е напълно излишно да коментирам каквото и да било, което той вече е коментирал, просто няма какво да прибавя, г-н Инджев е казал и написал каквото е трябвало (а също така г-н Инджев така често има попадения право в десетката, че заслужава да бъде не само уважаван, не само трябва да му благодарим, но и най-вече текстовете му заслужават да бъдат четени, а също така и разпространявани колкото се може по-широко - понеже спомагат за пробуждане на спящите, на упоените от олигархично-мафиотско-ченгесарско-кагибистката пропаганда):





(Же)лаещите да ме приковават на плоскоумната си “дъска на позора” са свободни да ме обвинят в партийно пристрастие, но държа да отбележа, че партията “Да, България” зае достойна за адмирация позиция по въпроса за ниското позициониране на премиера Борисов спрямо Високата за него кремълска порта, през която минава снишен - за да не дразни нисичкия стопанин.



Ако не ме лъже паметта, това е първата партийна декларация, в която акцентът на опозиционната критика е поставен приоритетно върху наистина най-болезнения проблем на България като държавата в ЕС, страдаща повече от всяка друга от постсъветската си постколониална зависимост.

“Да, България” прави заявка да поведе след себе си българите, на които е омръзнало до отчаяние да наблюдават двойственото поведение на Гражданина за евразийско развитие на България без да среща каквото и да било организирано политическо противодействие, защото в състезанието за благоволението на Путин той няма опозиция, а само парламентарни съдружници с различни имена (вицепремиерът Валери Симеонов направи персонално изключение от това правило, което обаче не е позиция нито на неговата партия, нито на “малката му коалиция”).

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

"г-н Инджев е казал и написал каквото е трябвало" - както и преди 10.11.1989, така и след това...
Hinko Tsakov

Анонимен каза...

АIG, тука има много малоумни пичове с промит германски мозък... Почвам да си мисля че клепоухата малоумна Германия има ядрено оружие, а не Москва... Тия бълхàри роби v Германия са изкукуригали напълно както и господарите си с плана Барбароса... Теа нахуйници разбират ли, че Русия мое да ги намали с 90% за 20 минути?... Ех, как замъглява главнио мозак германското образование, а...