петък, 6 април 2018 г.

Предаването "На Агората..." от вчера, 5 април 2018 г., темата е: Какви истини ни завеща Иисус Христос?Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

2 коментара:

Анонимен каза...

ЛУДИЯТ ГРАНЧАРОВ ОХУЛИ И НАШИТЕ ДУХОВНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПОЗОР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЯ ЧОВЕК НЯМА МОРАЛНОТО ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ НА КОГОТО И ДА БИЛО ЗАЩОТО ОСВЕН ЧЕ Е ЛУД, Е СЪЩО ТАКА ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК, БЕШЕ КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗАНО ОТ НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА, ЧЕ Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, КАК Е ВЪЗМОЖНО ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ДА МУ ДАВАТ ТРИБУНА ПО ТАЗИ КАБЕЛАРКА ЗА ДА МЪТИ МОЗЪЦИТЕ НА ХОРАТА???????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПОДПИСКА СРЕЩУ ГРАНЧАРОВ И ДА ПОИСКАМЕ ИЗГОНВАНЕТО МУ ОТ ПЛОВДИВСКАТА ТЕЛЕВИЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМОТА Е ЛУДИ ХОРА ДА ВОДЯТ ПРЕДАВАНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СТРАНАТА НИ ЩЕ СТАНЕ ЛУДНИЦА АКО ТАКИВА КАТО ГРАНЧАРОВ НЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА МЯСТОТО ИМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ТЯХНОТО МЯСТО Е В ПСИХИАТРИЯТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЕТО ТОЙ СТИГНА ДОТАМ ДА ОХУЛИ НАПЪЛНО НЕСПРАВЕДЛИВО НАШИТЕ СВЕЩЕНИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОКЛЕТ ДА СИ, ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗЛОДЕЙ НЕДЕН, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ НЕ САМО В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ, НО И ВЪВ ВСЯКО ДРУГО, МАРШ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ НУЖНИЦИ И СИ ХВАЩАЙ МЕТЛАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАМ Е ТВОЕТО МЯСТО, ТАМ ЩЕ ИЗГНИЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Идиот