Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

събота, 28 април 2018 г.

Кога страхливците ще станат смели: как ще се освободим от веригите на така унизителния страх?Венцислав Трифонов: Да заменим "Преклонена глава сабя не я сече" задължително с "Високо вдигната глава сабя не я достига!"! ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА!

Кратък мой коментар: Аз съм за, но възможно ли е малодушните страхливци ей-така, като по чудо, за един миг да станат смелчаци и достойни, свободолюбиви личности?! Как и кога ще се освободим от така унизителния страх? - този според мен е най-насъщният въпрос, без решаването на който не можем да станем нито достойни личности, нито граждани, нито дори народ.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ Е ЕКСТРЕМИСТ!!!!!!!!!!!!!!!! ПРЕДЛАГА ДА СЕ ИЗБИЕМ КАТО ГРАБНЕМ САБИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХОРА НЕ СЛУШАЙТЕ ТОЗИ ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЗИ ЧОВЕК АКО НЕ БЕШЕ ПСИХИЧЕСКИ БОЛЕН ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА Е В ЗАТВОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ПОНЕЖЕ НЕ СМЕ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ТАКИВА НЕНОРМАЛНИЦИ КАТО ТОЗИ ГРАНЧАРОВ СИ СЕ РАЗХОЖДАТ НА СВОБОДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СМАЧКАЙТЕ ГЛАВАТА НА ГАДИНАТА!!!!!!!!!!!!!!