Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 28 април 2018 г.

Дали без да искаме не помагаме на коварен кагебистки план за откъсване на България от ЕС?



Понеже си решихме всички проблеми, понеже всичко ни е в бляскаво състояние, остава само да решим искаме ли да въведем еврото!
Харесване
Коментар
Коментари
Юрий Александров Бе, колкото повече се интегрираме с Европа, толкова по-добре за демокрацията. И Европа си има кусури, но всеки друг избор е пагубен за страната ни.
Управление
Mihaela Tomova Е, откога чакаме!
Управление
Tatyana Koleva Дай Боже да го въведем. Русопродажниците вече са се активирали против.
Управление
Ангел Грънчаров Ние не сме готови за въвеждате на еврото. Затова ченгетата вдигат шум по тоя въпрос, на като от ЕС кажат НЕ, тогава от Москва ще дойде директивата и ще се разпищят: Защо ни е този ЕС като не ще да ни допусне до еврозоната?!
Управление
Ангел Грънчаров Този е замисълът според мен...
Управление
Tatyana Koleva Не е това. След година ще влезнем в "чакалнята". Действителното преминаване към евро ще е не по-рано от 2022 г. И дано да стане! Тогава рашките ще вият на умряло.
Управление
Tatyana Koleva И всъщност защо не сме готови? Та ние сме в борд и лев, прикрепен към еврото. Няма никаква промяна.
Управление
Rositsa Rangelova Ангел Грънчаров ,в банките има много пари. Ако влезем в еврозоната,ще свалят валутният борд,който спъва икономиката. Не трябва да ни плаши еврото. В пазарна икономика сме,ще купуваме това,което ни е изгодно. Иван Костов и той го коментира,че като влезем в еврозоната и махнем борда,икономиката рязко ще потръгне.
Управление
Ангел Грънчаров Rositsa Rangelova Дано е така, но това, което спъва икономиката ни, не е само бордът, а и корупцията, липсата на законност, липсата на реформи и прочие.
Управление
Tatyana Koleva Ангел Грънчаров Това е друго. Но приемайки еврото, ще откъснем икономиката си до голяма степен от алчните руски интереси.
Управление
Ангел Грънчаров Tatyana Koleva Дай Боже! Не съм против еврото, не ме разбирайте криво. Просто предупреждавам злите сили да не ни прецакат и по този пункт. И да кажет: Европа не ни ще в еврозоната, тогава ний напускаме ЕС! Сфащате ли от какво се боя? Защото тече изпълнението на коварен план за откъсване на България от Европа. Какво ще стане ако и ний поради неосмисляне съдействаме за изпълнението на коварния кагебистки план?
Управление
Tatyana Koleva Ангел Грънчаров Не вярвам това да се окаже повод за напускане.
Управление
Харесване
Отговор7 мин.
Ангел Грънчаров Tatyana Koleva Аз пък се страхувам, че и това може да бъде използвано за постигане на тъй коварната кагебистко-ченгесарска цел...
Управление
Belcho Donchev Всяко решение, свързано с Европа е по-важно от всяко решение свързано с Русия!
Управление
Стилиян Станчев До тогава еврото може да стане официално платежно средство заедно с лева.
Управление

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

2 коментара:

Анонимен каза...

Ама наистина що за европейци сме щом не сме в Шенген и еврозоната? По-добре и уважително ще е да сме с Русия!
Никита Недялковски

Анонимен каза...

Как не разбрахме досега, че пътят ни към света минава през Турция - с коя от съседните и други страни имаме толкова продължително общо минало и сходство в нравите, езика/повечето чуждици са от там/ и светоусещане?
Христо Недокланов