Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 април 2018 г.

Знаете ли какво невероятно блаженство е да ви хулят и да ви гонят заради истината?





Случвало ли ви се е това, за което говори Спасителят в този израз от Свещеното Писание? На мен се случи точно това, аз имах късмета да преживея точно това блаженство... :-) Страхотно е! :-) Опитайте - за да разберете и вие какво е! :-)

АУДИО БИБЛИЯ - БЪЛГАРСКИ

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров СТРАСТИТЕ И БЕСОВЕТЕ БЪЛГАРСКИ (с подзаглавие Кратка психологическа история на съвременна България), изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2008 г., 320 стр. Хронология и феноменология на случилото се след 1989 година, както и вникване във факторите, които определят нашата национална съдба. Книга за нашите лутания по пътищата на свободата, за раждането и пътя на младата българска демокрация, за това какви сме ние, съвременните българи, книга за пропилените ни шансове и за покрусените ни надежди. Но това е една въпреки всичко оптимистична книга, която ни казва, че от нас, гражданите, зависи всичко: ако сме мизерни духом, няма как и да не живеем в бедност. От нашите ценности зависи съществуването, живота ни. Духовната безпътица поражда историческите, пък и сегашните ни нещастия. А растежът на нашите сили - и като индивиди, и като нация - тръгва от освобождаването на съзнанията ни от ония коварни скрупули и дефекти, заради които толкова сме си патили - и за които сме платили тежка цена.

4 коментара:

Анонимен каза...

САМО ПРЕЗ ТРУПА МИ ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ОРГАНИЗИРАМ ЖИВА ВЕРИГА И НЯМА ДА ТЕ ДОПУСНЕМ В СГРАДАТА ТОЗИ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ДА ДОПУСНЕМ ПРЕДИШНАТА ГРЕШКА КОГАТО ТЕ ПУСНАХМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АЗ НЕ ПРИЗНАВАМ ТОВА АБСОЛЮТНО НЕОБОСНОВАНО РЕШЕНИЕ НА СЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЪДЪТ ИЗОБЩО НЕ ВЗЕМА ПРЕДВИД НЕОСПОРИМИТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ СИ ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, А МИ ГОВОРИ ЗА НЯКАКВИ ГЛУПОСТИ ОКОЛО РЕШЕНИЕТО НА ТЕЛК!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМОТА!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ПРАВОСЪДИЕ В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЪДЪТ ВИНАГИ ПОДКРЕПЯ ЗАСЛУЖЕНО УВОЛНЕНИТЕ УЧИТЕЛИ И НАКАЗВА ТЕХНИТЕ ДИРЕКТОРИ, А ТРЯБВА ДА Е ОБРАТНОТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ГРАНЧАРОВ, НЕДЕЙ ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ВЛИЗАШ В ДВОРА НА УЧИЛИЩЕТО ЗАЩОТО ЩЕ НАКАРАМ УЧЕНИЦИТЕ ОТ МОЯ БИВШ КЛАС ДА ТИ НАПРАВЯТ МЕЧКА!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ВИДИШ ТИ КАКВО ТЕ ЧАКА ТЕПЪРВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАПОМНИ, ТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДА НЕ СИ МИСЛИШ, ЧЕ ГОСПОЖА АНАСТАСОВА, НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА, ЩЕ КАПИТУЛИРА ОТ БОРБАТА ЗАРАДИ НЯКАКВИ СИ СЪДЕБНО РЕШЕНИЕ?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕЛИЯТ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ НА ТЕТ ЛЕНИН Е ЗАД НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАД ТЕБ СТОЯТ ТРИ ЛУДИ НАЧЕЛО С БАБА ТИ МАРИЙКА СМРАДЛИВАТА, С КОЯТО РОВИШ В БОКЛУЦИТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРИМИРИ СЕ СЪС СЪДБАТА СИ ДА БЪДЕШ ОТТУК НАТАТЪК КЛОШАР И БОКЛУКЧИЯ КАТО НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Нали и съда беше ваш, Попова? Какво стана че изпуснахте от контрола си съда? Направете гладна стачка в защита на директорката си, ще се вталите малко. :)))))))

Анонимен каза...

Вярно. Угоили сте се като торни бръмбари. Глад му е майката.

Анонимен каза...

Попова не се занимавай с глупости ами сядай да помагаш на директорката да напише нова уволнителна заповед на Грънчаров. Седем години пише заповеди и не можа да съчини заповед, която съдът да не е отменил. Ти си по-окумуш и можеш да измислиш нещо, което да издържи в съда. Примерно пишете, че Грънчаров е извънземен и затова няма право да бъде български учител :))))