Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 3 май 2018 г.

Предаването "Изкуството да се живее" от 26 април 2018 г.



Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

10 коментара:

Анонимен каза...

Възхитен съм от предаването Ви господин Грънчаров! Правите нещо много голямо и полезно! Продължавайте все с този ентусиазъм! Желая ви успех!

Анонимен каза...

Поздравления за предаването - става все по-добро!

Анонимен каза...

Господин Грънчаров, понеже тук говорите за своя казус около съдебното ви дело искам най-добросърдечно да ви кажа: вие спечелихте делото, това е вашият морален реванш, но много ви моля да не се връщате в това училище - защото вашите врагове там няма да мирясат и няма да ви оставят да си гледате работата, те ще направят така, че вие окончателно да рухнете в здравословно отношение, те направо ще ви убият! Съвсем сериозно ви говоря, не проявявайте неблагоразумието да се върнете на работа, в това училище животът ви ще бъде същински ад. И е съвсем глупаво от ваша страна още години наред да водите безсмислена битка с тия побеснели чиновнички. Защото вие тях не можете да победите, те се чувстват силни и наистина са силни, зад тях стои цялата административна система на образованието, което вие правилно наричате необразование. Затова като се върнете в училището още на другия ден поискайте да ви уволнят по взаимно съгласие и след това си потърсете работа в някое друго училище. Защото директорката там така здраво се е окопала, че ще ви направи живота там ад. Освен това тя владее душите на всички работещи в училището и сам по-добре и от мен знаете, че нямате да имате нужните условия да си гледате работата. Те ще ви пречат всеки ден, те са способни на това. Познавам ги добре тия дами и затова ви пиша така, с познаване на нещата ви пиша това съобщение. Без гражданска подкрепа вие нямате никакъв шанс да промените нещо в това училище, а гражданска подкрепа до този момент (сред учителите, учениците и родителите) нямате, няма и да имате. Затова е разумно да се откажете сам. И е много достойно да се откажете. Сключете сделка с управляващите пловдивското образование, да ви помогнат да си намерите работа в друго училище, а пък в тета да си оставят Анастасова да си управлява докато е жива. Този е разумният вариант според мен. Но вие си решавате сам. Аз бях длъжен да ви предупредя. За ваше добро ви написах това съобщение.

Анонимен каза...

Не се бойте, няма да се върне. Няма да му стигнат нито сили, нито смелост за това. И не го виня.

Анонимен каза...

Грънчаров е страхлив. Взехме му страха. Повече няма да се осмели да дойде в училището ни. Ако все пак дойде значи съвсем се е побъркал.

Анонимен каза...

За какво беше тази продължително война с бюрокрацията за демократизиране и декомунизиране в образованието, та сега, когато се вижда победния край, да се откаже г-н Грънчаров? Страхлив човек не се бори толкова продължително и самоотдайно, няма да се уплаши и от отговорностите на постигнатата победа.

Анонимен каза...

След последните ти изяви Грънчаров (че определи турското робство като нещо, с което трябвало да се гордеем и също така че защищаваш педерасите) ти направи така че вече нямаш никакъв шанс да се върнеш на работа като учител. Сам си си виновен за това. Правиш се на оригинален но някои неща не можем да ти ги простим....

Анонимен каза...

ПЪРВО НАШИЯТ СПЛОТЕН ОКОЛО ЛЮБИМАТА НИ ДИРЕКТОРКА КОЛЕКТИВ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ГРАНЧАРОВ ДА ВЛЕЗЕ В УЧИЛИЩЕТО НИ!!!!!!!!!!!!!! ВТОРО АКО ВСЕ ПАК НЯКАК ТОЙ ВЛЕЗЕ ПРИМЕРНО С ПОЛИЦИЯ ТОГАВА НИЕ ЩЕ НАПРАВИМ ЖИВОТА МУ ЧЕРЕН!!!!!!!!!!! АКО ТОЙ ИМА МАЛКО АКЪЛ ЯМА ДА ИСКА ДА БЪДЕ В НАШИЯ КОЛЕКТИВ И ЩЕ СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА САМ!!!!!!!!!!!!! МОЖЕ НЯКЪДЕ И ДА ГО ТЪРПЯТ!!!!!!! НО НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА ГО ТЪРПИМ!!!!!!

Анонимен каза...

До всички, дето реват на чужди гробища:

стига сте го плашили Грънчаров, не ви ли стана ясно, че няма да го уплашите!
Губите си само времето.

Анонимен каза...

Пич АIG, не отивай пак в това училище... Тук в Аубстралия, развития свят, за най-малък конфликт бягат през 9 царства и щата в десето, а ти ще се връщаш??... Теа там те мразат, нема да постигнеш нищо с тях... Айде схващай, че света е голям и не отивай пак там, ок... Атанасостасова ще пие портокалов сок доде те умори,нима не ти е ясно?.... Бегай от тая фльорца, остави я в турското й робство... Чувал съм от специалисти, че в Истанбул пият портокалов сок кат отвъртели... Освен това теа ученици там аз не бих учил на нищо - те са дебилни, нискочели и освен надупени устни и пениси в кратуните им има малко друго... Изритай ги, това не са ученици, а сексуални уроди-богомили, педерунгели на английски още от средните векове, не можаха да преебат французите и те им го лепнаха - бълхàри педерунгели,buggers...