Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 29 май 2018 г.

Тодор Живков възкръсна и се удвои, и Президента, и Премиеро са сякаш близнаци на правешкия простак: има ли по-щастлив народ от нас?!



Васко Василев: Не знам защо, но ситуацията в държавата странно ми напомня края на 80-те години. Хората се чувстват стабилно, отношенията с Москва минават на нова основа, започваме да строим „Белене“ и сме последни по свобода на словото! Германия (Йозеф Щраус) много ни се радва и ни мотивира, провеждат се многопартийни избори с предизвестен победител. Римейк?!



Кратък коментар от мен: Забравихте да кажете, че сега си имаме при това двама Тодор Живковци, които досущ приличат на оня, истинския, даже двамата се борят кой повече прилича на него: Румен Радев сякаш е роден син на Тодор Живков, като две капки вода си приличат, имат еднакви лица, Бойко Борисов пък освен физиономичната прилика изцяло е наследил като капак на всичко и манталитета на непрежалимия правешки простак!

И ето, имаме си двама Тодор Живковци, Тодор Живков възкръсна и се удвои: нема по-щастлив народ от нас!

ДОБАВКА: Играта, театрото, сеирището, които живковците играят за да баламосват наивното природонаселение, т.е. балъците:



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

11 коментара:

Анонимен каза...

Да, изясни ми се ,защо непрекъснато ми се гади и повр...ам.....Съвсем сигурна съм и без тест на "шуър чек", че не съм бременна - нито физически, нито носталгично! Просто съм си погнусена, но то явно сме малко!

Daniela Dragneva

Ангел Грънчаров каза...

Народът недоволства, че съм написал това, народът масово обича било Радев, било Боко Борисов, било Тодор Живков - и ето че аз с това изказване станах омразен на абсолютно всички! :-)

Анонимен каза...

Ти друго не можа ли да напишеш ? Никой не се интересува от това .

Анонимен каза...

Радев е разумен и интелигентен мъж.

Ангел Грънчаров каза...

Глупости, Радев дори не е умен, камо ли разумен, да не говорим пък за това, че няма капка морал - и в личния си, и в политическия си живот. Освен това е наложник на руснаците, ще направи сума ти поразии и предателства - ако ние, гражданите, които обичаме България, не го спрем.

Анонимен каза...

Смятам, че е достоен и добър президент. Отново ще гласувам за него и ще убеждавам познатите си да сторят същото.

Анонимен каза...

Да го бяхте спрели през 2016 г. Ама не можахте.
Ще имате нова възможност да го спрете през 2021 г. Гответе се и гласувайте по-активно, ако искате да имате шанс да го смените. Лично аз ОТНОВО ще гласувам за него.

Ангел Грънчаров каза...

Не се съмнявам в това. Вие и Путин смятате че е добър, нали така? А преди това смятахте, че Тодор Живков, Сталин и Ленин са добри, нали познах? :-) А Боко Борисов добър ли е? :-) Ако изпълнява приказите на Путин е добър, нали така? Ний знаем, другарко, че вий, комуноидите, думаете так, всегда служу дела коммунизма, КГБ, таваришчу Путину и прочие. Нишй във вас вообще не се сомняваме, таваришчи!!!! :-) Вие сте идиоти от класа!

Анонимен каза...

Нямате друг избор, Грънчаров. Ако искате да смените президента, начинът е чрез избори. Знам, че това твърде много ви се зловиди, но ще трябва да се примирите. И да почакате до 2021 г. Тогава ако успеете, успеете.
Но няма да успеете.

Ангел Грънчаров каза...

У нас, другарко, няма избори. У нас има "избори", които са като "изборите" в Русия. Тоест има пародия на избори. Любимецът Ви Радев, другарко, беше избран от Путин и от генерал Решетников, панимаете теперь в чем дело?! Борисов беше натиснат да направи нужното щото кандидатът на руснаците Радев да стане български президент. Това ако наричате 4избори", сполай му кажи, другарко! Ние, демократите, за разлика от вас, комуноидите-путинци, имаме съвършено друга, коренно различна представя за това що е избори и що е демокрация.

Анонимен каза...

Не те бива в политиката .По-добре мини на друга тема .