Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

събота, 5 май 2018 г.

Нима Премиерът на България е лъжец, на лъжец ли поверихме цялата власт?Възниква свръхважният екзистенциален въпрос: с мас или с маргарин си е мазал филиите навремето г-н Премиерът? ;-)

Щот не верваме, че он ни лъже, не, г-н Премиеро никога не лъже, он е много честен човек и съвсем не обича лъжите...


Питам във връзка с ето това:

Peter Stamatov: Бойко, уж бе ял само филии с мас, казал днес, че някога е ял само маргарин. Бой е трябвало да яде!

Nikolay Slatinski: Човек, който прекалено често лъже, в един момент не знае отговора на парадокса "Аз винаги лъжа!". Ако винаги лъже, значи лъже и в този момент, значи понякога казва истината. А ако в този момент казва истината, значи винаги лъже и и значи, следователно и в този момент лъже. Така този човек вече не знае лъже ли или не лъже. И сам не знае това, което сега е казал, истина ли е или не е. Ето такова нещо имаме като премиер.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

Няма да видиш работа като учител докато продължаваш да плюеш така яростно и грозно нашето правителство и господин премиера Бойко Борисов!

Анонимен каза...

Ако Грънчаров почне да хвали Бойко Борисов ще му дадете ле работа като учител? :)))