Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 7 май 2018 г.

Ще допуснем ли путинците да откъснат България от Европа и да ни запратят при евразийските тирании?





Реакцията на деморализираното ни общество беше съвсем вяла, изводът на обнадеждените поръчители (от Москва) е: можем да започваме акцията по реалното, по действителното изваждане на България от НАТО - и по запращането й в евразийската зона на имперските интереси на путинска Русия!

Ще допуснем ли България отново да бъде натикана в евразийската кочина?

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Не никога, ако мислят като мен!

Raq Palabuikova

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ЗЛОБНО МРАЗИ НАШАТА ОСВОБОДИТЕЛКА РУСИЯ, КОЯТО Е СЕГА ЩЕ НИ ОСВОБОДИ ОТ ЕВРОПЕЙСКОТО РОБСТВО!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ Е ИЗРОД, КОЙТО МРАЗИ РУСНАЦИТЕ, КОИТО МУ ДАДОХА НАВРЕМЕТО ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА КОЕТО ОБАЧЕ СЕ ОКАЗА НЕДОСТОЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА ТАКИВА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ КАТО НЕГО ИМ Е МАЛКО ДА БЪДАТ УВОЛНЯВАНИ ОТ РАБОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТ САМО СЕБЕ СИ СЕ РАЗБИРА, ЧЕ НАРОДЕН ВРАГ КАТО ГРАНЧАРОВ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЕ БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, КОИТО ОБИЧАМЕ РУСИЯ НАЙ-МНОГО ОТ ВСИЧКО НА СВЕТА, НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ИЗРОД КАТО ГРЪНЧАРОВ ДА СЕ ВЪРНЕ КАТО УЧИТЕЛ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Да се надяваме, че да.

Анонимен каза...

Лудата с удивителните пак е изпаднала в делириум.