Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 27 май 2018 г.

“Пет пари не даваме за българите..., нашата цел са Проливите”!




Следвайки вековната традиция на Русия никога да не си признава без многогодишно протакане отговорността за очевидните убийства, масови или поединично извършени, руският външен министър Сергей Лавров задейства този автопилот и катапултира отново в света на руските лъжи. Не е вярно, че Русия е виновна за свалянето на малайзийския самолет (с 298 души на борда) над Украйна през юли 2015 г., заяви той след публично оповестените резултати от международното разследване, довели вече и до официалното обвинение срещу Русия от страна на Холандия и Австралия, двете държави с най-много свои граждани, жертви на масовото убийство.

На Лавров това обвинение му приличало на случая “Скрипал” поради същата, според него, липса на доказателства. Нека конспективно, ей така , по памет, припомня на какво всъщност прилича поредната порция руско нахалство на принципа на автоматичното отричане на вина.

Митът за освободителния по отношение на българите мотив за Руско-турската война 1878 г. е опроверган още преди тя да избухне (след огромни усилия от страна на руската дипломация на я избегне на всяка цена) е основополагащата лъжа, върху която и днес се гради руското влияние в България. Читателите ще могат да се уверят в това в рамките на стотиците страници цитати от руски дипломати и други меродавни източници в новата ми книга “Измамата Сан-Стефано”. Казано с думите на руския посланик в Лондон граф Шувалов близо половин година, преди Бисмарк да убеди Русия все пак да воюва с Турция, “пет пари не даваме за българите..., нашата цел са проливите”. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

ДОБАВКА: Добре е да прочетете и ето тази статия: Борисов не бърза при Путин по спешност, а по нужда

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: