Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 3 май 2018 г.

С връщането ми в училище ще възкръсне и съществуващия вече много години Дискусионен клуб



С връщането ми (по съдебен ред, съдът тия дни отмени заповедта за уволнението ми!) в училището, от което бях по такъв варварски начин изгонен (аз работя в него вече 18 години, там съм титулярен учител по философия и гражданско образование), ще се възобнови и работата на съществуващия в него повече от 15 години ДИСКУСИОНЕН КЛУБ; ето какви "осъдителни теми" сме обсъждали там съвсем скоро, само преди две годинки, т.е. малко преди повторно да бъда опраскан (уволнен) от тъй бдителната директорка.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ В ТЕТА АМА НА КУКУВО ЛЯТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЕ НЯМА ДА ТЕ ДОПУСНЕМ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЕ НЯМА ДА ИЗПЪЛНИМ ТОЛКОВА ГЛУПАВОТО РЕШЕНИЕ НА СЪДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ВИЖДА СЕ С ПРОСТО ОКО ЧЕ СИ ХЕМ ЛУД, ХЕМ НЕКАДЪРЕН, ХЕМ ПРОПАДНАЛ И РАЗВРАТЕН ТИП, КОЙТО РАЗГОВАРЯ С ПЕДАЛИ И НИЩО ЧУДНО И САМ ДА Е ПЕДАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКИВА ПРОПАДНАЛИ ТИПОВЕ КАТО ТЕБ НЕ МОЖЕ ДА БЪДАТ УЧИТЕЛИ В БЪЛГАРСКО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ НАПРАВИМ НУЖНОТО ДА СИ ЗАВЪРШИШ ЖИВОТА ИЗВЪН УЧИЛИЩЕТО!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИЩО НЕ ТИ ПРЕЧИ ДА СИ ВОДИШ ГЛУПАВИТЕ СИ ПРЕДАВАНИЯ ПО КАБЕЛАРКАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А МОЖЕ ДА СТАНЕШ И МИЯЧ В ОБЩЕСТВЕНИТЕ НУЖНИЦИ НА ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВО ТИ ПРЕЧИ ДА СЕ ХРАНИШ ОТ КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ЗАЕДНО С ТВОЯТА ПРИЯТЕЛКА БАБА МАРИЙКА СМРАДЛИВАТА????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КЪДЕТО ИСКАШ ИДИ, НО В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ НЯМА ДА ТЕ ПУСНЕМ ТОЗИ ПЪТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕЛИЯ СПЛОТЕН КАТО ЧЕЛИК ЗАД ЛЮБИМАТА СИ ДИРЕКТОРКА КОЛЕКТИВ ЩЕ СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МНОГО СМЕ, СИЛНИ СМЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Може да възникне Вселената без намесата на бог. Щом е възникнала. А пък бог няма. Това го знаят и кокошките. Само дървени философи като теб не го знаят. Найстина не бива повече да припарваш в училище. Правилно са те уволнили. Живеем в 21 век и такива реакционери като теб нямат място в българското образование.

Анонимен каза...

Съдебното решение в подкрепящо г-н Грънчаров и предстоящото му завръщане в училище е неоспоримо по своята очевидност доказателство за намесата на Божия промисъл.
Mitko Radowanov

Анонимен каза...

До коментатор Nr.2

Вие кокошка ли сте, че го знаете?