Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 19 май 2018 г.

Горчивите плодове на комунизма, които ще берем и ядем още много години...





Това са горчивите плодове на комунизма, които ще берем и ядем още много години...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

6 коментара:

Анонимен каза...

Когато докрай оберем и изядем горчивите плодове на комунизма, тогава ни чакат горчивите плодове на капитализма - да ги оберем и изядем. И така реколта след реколта богато бранье и йеденье...
Лео Пачев

Ангел Грънчаров каза...

Дарагой таваришч комуноид, плодовете на капитализма изобщо не са горчиви. Плодовете на комунизмо-капитализма обаче са много горчиви, панимаете теперь в чем ваша ошибка?

Анонимен каза...

Грънчаров, вашата злоба приема все по-невероятни измерения. Как издържа сърцето ви на цялата тази ваша бяс? Нищо чудно, че е болно.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, объркала сте сте, това, дето ви се чини, че е "злоба", то е ирония, панимаете теперь? :-) Аз се майтапя с вас, комуноидте ма, другарко, и това ли не разбирате? Ето че за за разберете изобщо нещо (щот на вас всичко в представите ви е тъкмо наопаки на истинското, на реалното, на действителното!) просто требе да се отървете, да се освободите от комуноидността си, това не е лесно, но е възможно. Ако ме слушате, мога да ви помогна, хотите? Если хотите стать человеком, а не да си остане комуноидка, можете да се възползвате от офертата ми. Хотите теперь?

Ангел Грънчаров каза...

Апропо, думата "бяс" е от мъжки род, и тук сте се объркала...

Анонимен каза...

Така е, Ангеле, ти си много злобен, ние демократите сме много злобни! Защото нищо не направихме на комунистите, и косъм не падна от главата им. А те когато колеха народа, го правеха с доброта - забиваха ножа по-дълбоко, водени от най-добри чувства.