Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 18 май 2018 г.

На оружие, братья патреоте: "Гейропа" доде и у нас!



Видео: Момчетата от СМГ с рокли и перуки на бала си под съпровода на Бионсе

Момчетата от Випуск 2018 на Софийската математическа гимназия решиха да разнообразят деня на завършването си и излязоха на училищния двор с най-красивите си рокли и перуки.

Видео от тяхното завършване беше разпространено в интернет и споделено стотици пъти.



Момчетата се пръскат с шампанско, а тяхното излизане е съпроводено от песента на Бионсе - Single Ladies.

Както всичко спорно в родната мрежа, този клип също породи казус - забавно ли е това или "джендър идеология" (по коментарите в интернет).

Споделете и вашето мнение в коментарите: (ТУК)

Виж също и: Младежите от Математическата гимназия се изплезиха на настъпващия “консерватизъм”

Кратък мой коментар: Помощ, другарки и другари! И нашата младеж се европеизира!!! Какъв скандал!!! Патриоти, скачайте на бой - за да се защитим от настъплението на проклетия западен джендъризъм!!!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

8 коментара:

Анонимен каза...

Сладурчета!Да са все така усмихнати и жизнерадостни!
Успех в живота!

Анонимен каза...

Някога женските роли в театъра са се играели само от мъже. Ей така, просто се сетих :) Иначе нека се забавляват младите, има достатъчно време, да станат кисели старчета.

Анонимен каза...

Прочетох с потрес предните коментари що е то веселба, и предлагам тия на снимките да си заврат по един к..р отзад,за да вдигнат нивото на веселбата на макс.

Анонимен каза...

Бааахти простия народ, к'ви джендъри бе. На тия келеши не им пука за вашите джендърски и тролски глупости, просто си правят та*шак с хора като вас ! :)

Живи и здрави да са, щом са от СМГ, значи надали ще се застоят в наш'та мила родина.

Анонимен каза...

Дайте да забраним на младите да се веселят, може профилактично да ги кастрираме!
Много тесногръдие се е загнездило в българина, плаша се! Та българинът умее само да мрази и презира, да псува и да чупи.
Как после да обвиня тези момчета, че ще изберат Германия или Англия пред "родината"

Анонимен каза...

Готини млади хора - свободни и весели. Какъв джендър, к'ви 5 лева? Защо мъжете, облечени като жени, винаги са смешни, а жените, облечени като мъже - нелепи?

Анонимен каза...

Ако в пловдивския тет-ленин се случи нещо такова, директорката комунистка ще полудее!

Анонимен каза...

Мога да кажа само БРАВО на (МОМИЧЕТАТА) МОМЧЕТА. Нека да се гаврат с онези там горе които нарекаха ЕВРОПА – ГЕЙРОПА! А в същото време БОРИСОВ МЛЯСКАШЕ западняците като ПЪРВОТО СИ ГАДЖЕ.