Представена публикация

Призив за човечност

Една благородна човешка инициатива в помощ на Ангел Грънчаров Приятели, искам да ви помоля да помогнем на един човек, учител и пи...

понеделник, 18 юни 2018 г.

Кога е било това време, в което в България е имало добри, възпитани, културни хора?Нали не си мислите, че Тодор Колев има предвид времето от ерата на комунизмо-социализма? Няма такова нещо, при комунизмо-социализма в България добри хора нямаше, а имаше предимно нагли простаци (лъжци, крадци, мошеници, тарикати, доносници, завистливци и пр.). То простотията беше култивирана именно през ерата на тъй непрежалимия от простаците и дебилите социализмо-комунизъм! Добри хора в България е имало преди България да бъде нападната от тази нагла разрушителна напаст - комунистите, които съсипаха всичко в тъй китната някога България!

Апропо, изкуството при социализмо-комунизма беше отврат (с малки изключения, които и бяха преследвани от властта: Георги Марков, Радой Ралин, Георги Мишев, неколцина режисьори и... кой още?!), мерзавците тогава задаваха тон в изкуството (няма да споменавам имена!). Тъй че българинът е бил научен да уважава донакъде културата пак преди фаталната дата 9 септември 1944 г.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: