Представена публикация

В Мрежата небезразлични граждани разпространяват призив за благотворителна акция във връзка с моята така незавидна ситуация

Току-що разбрах, че приятели от групата на небезразличните граждани разпространяват из Мрежата следния призив за благотворителна акция в...

сряда, 27 юни 2018 г.

Кога немислещият масов избирател ще разбере тази толкова горчива истина?!
Нали гледате в какво незавидно положение се оказа султан Мурад (във филма "Великолепният век: Кьосем")? Та затова си мисля, че такива като Борисов се натискат във властта по една-единствена причина: крадене; аз друго обяснение не виждам... Да си на власт е много тежка работа, свързана с мислене, което очевидно не им е по силите. По тази причина смятам, че се навират във властта с една-единствена цел: да крадат.

Tatyana Koleva: Мисля, че е по-сериозно. Той е много зависим и го държат в примката много яко. Не знам какво е откраднал, но ако беше само това щеше да се оправи. А той се е оплел като пиле в кълчища.

Ангел Грънчаров: Боко е кукла на конци. Кукловодите му са от ДС(КГБ), той е техен проект. По тази причина положението му е така тежко. Аз се чудя обаче защо не се махне. Изглежда властта е и наркотик. А с просто око се вижда, че той само вреди на страната. Дали не съзнава, че ще свърши зле?!

Но резултатът от 10-годишното стоене на Борисов във властта е: 10 загубени години и хиляди пропилени златни шансове за страната и народа ни! Кога немислещият масов български избирател ще разбере тази толкова горчива истина, че за всичко, най-вече за пинизите на такива като Боко, плаща той - и плаща огромна, крайно тежка цена?!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: