Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 26 юли 2018 г.

17-та годишнина от триумфа на най-успешната акция на ДС-КГБ: инженерно-политическият проект "Цар-Премиер"


Васил Данов сподели публикация:

- Помните ли, г-жа Пешева, как ривахми "Искаме си царя!"? Е, поне ни го докараха...

Valentin Simeonov: 24.07.2001 г. – Симеон Сакскобурготски, последният цар на България, полага клетва за... премиер!

Спечелил е властта, чрез демократични избори, с едно голо „Вервайте ми!“. Така става първият монарх в световната история, който основава своя партия, има половината от депутатите и става премиер на република! В резултат на управлението му маргинализира партията и доверието в себе си...

КОЛКО сега биха гласували за него?

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Да, така ченгетата от ДС-КГБ, така мафията успя да отсвири премиера-реформатор Иван Костов, така и беше погребана властта на автентичната българска десница в лицето на костовото СДС. За да не допуснат още един успешен мандат на Костов ченгетата нямаха друг вариант освен да домъкнат от Мадрид своя човек, именно Симеон (продал се на ДС-КГБ, вероятно за пари, отдавна, още когато беше "естествен лидер" на антикомунистическата българска емиграция!). И от този момент, от довличането на Симеон, започна епохата на българската лудост, която по-късно на същия премиерско-царски трон ще инсталира и бодигарда на Тодор Живков и на Симеон, представяте ли си докъде стигнахме, докъде я докарахме?! И ето, цар-премиерът Бокаса Първи Де Ла Банкя вече е на власт трети мандат: усещате ли поне малко мащаба на този така грандиозен общобългарски резил?!


Нямам думи вече! А вие, "граждани", а вие, "българи", продължавайте да спите и да търпите: напълно си заслужавате участта!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

4 коментара:

Анонимен каза...

ЩОМ ПЛЮЕШ ГОСПОДИН ПРЕМИЕРА, КОЙТО СЕ ГРИЖИ ЗА ВСИЧКИ НАС, КОЙТО НИ ХРАНИ И ПОИ, ТОГАВА НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ ДЪРЖАВНА РАБОТА, ПРЕДАТЕЛЮ НАРОДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ СИ СРАМ ЗА СТРАНАТА И НАРОДА НИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТАКИВА КАТО ТЕБ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ НЕ САМО ДА БЪДАТ УЧИТЕЛИ, ДАЖЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ ДА ТЕ СЛОЖИМ МИЯЧ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ НУЖНИЦИ В ПЛОВДИВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ СТОИШ БЕЗРАБОТЕН ДОКАТО ИЗГНИЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И ТОВА ЩЕ БЪДЕ НАПЪЛНО СПРАВЕДЛИВО ЗАЩОТО ТИ НЕ САМО САМ СИ ИЗБРА, ТИ ИЗЦЯЛО СИ ЗАСЛУЖИ ТАЗИ СЪДБА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАТОВА НЕ Е НУЖНО ДА КВИЧИШ КАТО ЗАКЛАНО ПРАСЕ КОГАТО ПИШЕШ ЧЕ СИ БЕЗРАБОТЕН И ЧЕ СИ БЕЗ ПАРИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА РАБОТА,НЯМА ПАРИ ЗА ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТЕБ - ЦЯЛАТА ВЛАСТ Е НАША И ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА ТЕ ДОПУСНЕМ ПОВЕЧЕ ДО ДЪРЖАВНАТА ТРАПЕЗА!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ТИ СПРАВЕДЛИВО ЩЕ СИ ДОЖИВЕЕШ ДНИТЕ КАТО КЛОШАР, КОЙТО РОВИ В КОНТЕЙНЕРИТЕ ЗА БОКЛУК И ЯДЕ НАМЕРЕНОТО ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ЗА ОБИДИТЕ, КОИТО НАНЕСЕ НА ВСИЧКИ НАС, КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ЛЮБИМАТА ГОСПОЖА ДИРЕКТОРКА НА НАШЕТО УЧИЛИЩЕ И СЕ СТИГНЕ ДО ГОСПОДИН ПРЕМИЕРА НА НАШАТА ДЪРЖАВА, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ОБИДИТЕ, КОИТО НАНЕСЕ НА ПРЕЗИДЕНТА НА БРАТСКАТА РУСКА ДЪРЖАВА, ЗА ВСИЧКИ ТИЯ ОБИДИ ЩЕ ТЕ СЪДИМ И ЩЕ ТЕ ПРИНУДИМ ЗА ДА НИ ПЛАТИШ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА ЗА НАНЕСЕНИТЕ НИ МОРАЛНИ ЩЕТИ ДА ПРОДАДЕШ И АПАРТАМЕНТА СИ, И КЪЩАТА НА РОДИТЕЛИТЕ ТИ В ДОЛБА БАНЯ, ВСИЧКО ЩЕ ЗАГУБИШ АКО ПРОДЪЛЖАВАШ ТАКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ СТАНЕШ ПЪЛЕН КЛОШАР И ЩЕ УМРЕШ В МЪРСОТИЯ КАТО БАБА ТИ МАРИЙКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! РАЗБИРАШ ЛИ СЕГА ДОКЪДЕ ВОДИ ПЪТЯ, ПО КОЙТО СИ ТРЪГНАЛ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАМИСЛИ СЕ МАЛКО АКО ИМАШ ОЩЕ КАПЧИЦА ЗДРАВ РАЗУМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

"Искаме си Командира!" - този призив става актуален сега, но защо няма досега инициативен комитет?

Ангел Грънчаров каза...

Костов беше наречен "командир" от платените медийни мерзавци, обслужващи интересите на ченгетата и комунистическата мафия (които имаше за какво да го мразят така силно!). Защо днес не нарекат авторитарния Боко Борисов "командир", много по-справедливо ще е?! (Но Боко си е техно момче, нали така?!) А че скоро народът ще се види принуден да поиска връщането на Костов, с това съм напълно съгласен: само той ще може да извади България от катастрофата, в която я доведе "оправяча" Борисов!

Анонимен каза...

Излизането на г-н Костов от дебелата сива сянка и заемането евентуално на премиерски или на финансов министър пост би придвижило много по-бързо присъединяването към еврозоната - безспорният му авторитет като ловък финансист е известно не само в РБ и не от скоро. Но въпросът е - Кой ще го покани?