Представена публикация

Занятията в УЧИЛИЩЕТО ПО СВОБОДА

В нашето ОНЛАЙН-УЧИЛИЩЕ тази година провеждаме следните курсове: ПРОБЛЕМИТЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО: Защо учим? Защо учим? (Продължения) Защо...

вторник, 10 юли 2018 г.

Не ви ли присяда поне малко залъка когато си представите, че Босия умира заради вашите права - и вашето право на достоен живот?!


За тях властта е по-важна и от живота!


Безчувствени българино, ще трепне ли нещо в сърцето ти?! Безчувствени, безразлични българино, способен ли си да се възмутиш от безобразията и беззаконията в тъй приказната страна Бандитостан-Абсурдистан-Мутроландия?!
Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

ЛУДИЯТ НЕКАДЪРНИК ГРАНЧАРОВ ОТ ПЛОВДИВ ПОДКРЕПЯ ЛУДИЯ БОС ТЕРОРИСТ ОТ СОФИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ГРАНЧАРОВ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ТОЙ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ НЕ САМО В НАШЕТО, НО И ВЪВ ВСЯКО ДРУГО УЧИЛИЩЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИДИОТИ КАТО НЕГО, КОИТО КРИТИКУВАТ ЗАРАДИ СВОЕТО ЕГО ВСЯКА ВЛАСТ И СЕ МЪЧАТ ДА КЛАТЯТ ДЪРЖАВАТА ВСЕКИ ДЕН ТАКИВА НЯМАТ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА БЪДАТ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЪЛГАРСКИЯТ УЧИТЕЛ ОБИЧА И СЛУЖИ НА ВСЯКА ВЛАСТ, КОЯТО НАРОДЪТ Е ИЗБРАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО ВЛАСТТА НИ ХРАНИ И ПОИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОТИВНИЦИТЕ НА ВСЯКА НАРОДНА ВЛАСТ ЗАСЛУЖАВАТ ДА УМРАТ ОТ ГЛАД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! И НА ГРАНЧАРОВ ЩЕ МУ СЕ НАЛОЖИ ДА ПОГЛАДУВА ЗАЩОТО СЕ Е ОЯЛ КАТО КОЛЕДНО ПРАСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!