Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 31 юли 2018 г.

Кукловодите пак ви правят на идиоти: Боко Борисов не ви оправи, но Слави Трифонов непременно ке ви оправи!





СЛАВИ ТРИФОНОВ, ЩЕ БЪДЕТЕ ЛИ ВИЕ И "КУ-КУ БЕНД" НА "ОРЛОВ МОСТ" - София на 1 Септември 2018 г. за да подкрепите големият народен протест за свалянето на правителството на Бойко Борисов и ГЕРБ?

Народа ви обича и ви вярва. Докажете и вие своята обич към него и към България още веднъж!

Нека сложим заедно краят на една епоха на ограбването на България!

Кратък диалог във Фейсбук:

Janet Yavuzlarova: Това не е вярно. Слави е само острие на революция, но не и нов държавен глава. Нова конституция и нов държавен строй подбужда, като събужда народното самочувствие и копнеж за свобода. Който не разбира дейността на Слави, неговите сценаристи и Ку-ку Бенд е с много ниска култура и морал.

Ангел Грънчаров: Janet Yavuzlarova, другарко, Вие майтапите ли се? :-) Нима вервате на глупостите, които приказвате?! :-) Та значи Слави бил с "висока култура" - това Ваш опит да произведете виц ли е? :-)

ОЩЕ: Илия Павлов посвещава Слави Трифонов в масонството

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

3 коментара:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ ОБИЖДА ЦЕЛИЯ НАРОД, НАПИЧАЙКИ НИ ИДИОТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЧОВЕК С ТОЛКОВА НИСЪК МОРАЛ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКИ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЪВСЕМ СПРАВЕДЛИВО ТОЙ БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ ЛЮБИМАТА НА НАШИЯ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА НА ТЕТ ЛЕНИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА СЕГА ДА СТАНЕ КЛОШАР ЩОМ КАТО СИ ПОЗВОЛИ ДА СЕ ПРАВИ НА ДЕМОКРАТ И НА МОДЕРЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОСВЕН ТОВА Е ДОКАЗАНО, ЧЕ ТОЙ НЕ САМО Е ПЪЛЕН НЕКАДЪРНИК, НО СЪЩО ТАКА Е И ПСИХИЧЕСКИ ЛУД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖЕМ ДА ПОВЕРИМ НАШИТЕ ДЕЦА НА ТАКЪВ ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Ще бъдем там заедно с още стотици хиляди!

Bacho Кольо каза...


"НародА ви обича и ви вярва"

И все пак народЪТ.