Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 24 юли 2018 г.

Обраха ме руски телефонни измамници, лъжещи, че продават "безплатно" лекарство, премахващо болките в ставите и спасяващо живота на човека!


Владимир Соловьов, любимият телевизионен "журналист" на кагебистския таваришч-император Путин, също участва в измамната афера с лекарства!

Здравейте, ще ви разкажа една поучителна и многозначителна история; моля да отделите няколко минути от безценното си време за да се запознаете с нея:

Най-напред намерих тази странна "новина" (не знам как да я определя?), вижте я:


Силно съм заинтригуван, особено това обещаващо "специально для наших телезрителей из Болгарии", няма как, ме заинтригува силно! Там между другото прочетох за ето такива кошмарни неща:

... Заболевания суставов крайне опасны и даже на раннем этапе развития способны убить человека или превратить его в инвалида...

... Каждый год в Болгарии сотни тысяч людей умирают от рака костного мозга и крови, спровоцированных именно болезнями суставов. Каждый из них ужасно мучается. В особой зоне риска находятся больные старше 40 лет...

Мамка му, моя милост има точно такива болки в ставите, значи аз съм бил на път да умра, но ето, стана някакво чудо, попаднах и прочетох тази спасителна за живота ми публикация!!! Какъв късметлия съм бил само, а?! Брах, да ме се не начудиш! Ето и обещанието, направо велико е това лекарство:

Важно! Был сделан вывод, что июль и август - лучшее время для начала лечения болезней позвоночника и суставов. Благодаря стабилизации средней температуры, ускоряется обмен веществ, усиливается циркуляция крови в организме, увеличивается приток крови и кислорода во внутренние органы, эффект от использования средства возрастает. Излечение от болей в спине и суставах, и также сопутствующих болезней происходит на 67% быстрее, чем это происходило бы в другое время года. Восстановление функций организма происходит на 100% в течение всего курса лечения.

Ето и формата, която е така лесна за попълване и ти обещава БЕЗПЛАТНО лекарство за жителите на България и Европа (абе защо ли на България е отредена тази точкова почетна роля да бъде упомената специално, нали България все пак е в Европа - или не е в Европа за тия, които са написали тази реклама?!):


Няма начин, попълних формата, дадох си телефона и след няколко минути само (каква завидна бързина, каква любовно-братска направо експедитивност!!!) ми звънна една рускиня с приятен, дори сексапилен гласец, която почна да ме разпитва къде точно ме болят ставите и колко по-точно ме болят - на руски ме запита, естествено, наложи ми се да почна и аз да си кълча езика да говоря на руски (щот съм го забравил, отдавна не съм го практикувал!); поговорихме доста време, може да е имало и десетина минути (изобщо не ми хрумна за това, че телефонът нищо чудно да е "импулсивен"!), в един момент рускинчето със сексапилен глас започна да чете стандартен текст, с който ми обясни, че имало еди-какви си програми, по първата програма трябвало да платя "САМО" некакви си там... 150 лева (само две туби от мазилото да си платя, едната била безплатна!), другата програма била "САМО" некакви си там 250 лева (еди-колко си туби да си платя, но две щели били да бъдат безплатни!) и така нататък! Тогава моя милост се възмути по причина на това, че се почувствах подведен и излъган, казах го това на руската другарка, обясних й че се чувствам излъган и подведен, тя ме попита скъпо ли ми се вижда, опита се да ме увещава да дам тия пари, щото иначе щяло да бъде още по-скъпо, а пък животът ми нима струвал само някакви си там 200 лева?! И так далее, и тому-подобное, и прочее, и ала-бала, и тинтири-минтири!

Затворих телефона, а чак после се усетих, че нищо чудно да съм бил обран вече благодарение на "импулсивния" телефон, сега ще чакам телефонната сметка, телефонът беше руски, ЕТО НОМЕРА: +436641937752, понеже никъде не пише и по никой начин не бях предупреден, че телефонът е "импулсивен", възнамерявам днес да пиша жалба до моята телефонна компания, но дори и телефонът им да не е "импулсивен", ми стига само за роуминга да ме опраскат здравата братята-руснаци, те са извън Европейския съюз: кой знае колко страшни са им роумингите за говорене с "враговете" от тъй "злия" Европейски съюз?! (Те по тази причина и природния газ ни продават на нас, българите, на най-висока, на чисто "братска" цена!)

И сега аз, дето съм безработен и съм без абсолютно никакви доходи (само аз и жена ми, също учителка и също безработна, знаем как оцеляваме криво-ляво при това положение!) ще се окаже, че съм обран от братята-руснаци с някаква тлъста сума пари, с нетърпение очаквам да разбера каква ще ми бъде телефонната сметка! А как ще я плащам и представа си нямам!

И тъй, изобщо не правете като мен тази глупост, да пожелаете да получите "БЕЗПЛАТНО" лекарство от наште братушки, дето лъжат и крадат така брутално от наивници като мен! Моля ви, поне вие не правете такава грешка, аз вече я направих, за което най-горчиво съжалявам!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров Преследване на времето: Изкуството на свободата, . изд. A & G, 2003 г., разм. 21,5 / 14,5 см, мека подвързия, ISBN 954-8945-88-6, 280 стр, 8.00 лв... Книгата говори за "нещо", което е близко на всеки един от нас: времето. Тя се опитва да ни насочи към чисто човешкото в него, към неговата ценност за човека. Това, че времето не ни е чуждо и ни изглежда "добре познато", съвсем не означава, че го разбираме. Нашето предварително познание за времето не навлиза в неговите дълбини, а само докосва повърхността, най-бледата му външност. Съзнанието за време го приема за факт, с който трябва да се "съобразяваме", но не отива по-нататък и не се задълбочава в неговата тайна. Когато обаче ни запитат А що е време? почти нищо не можем да кажем: мълчанието е нашият отговор. Тази необичайна и изненадващо понятна философска книга "поглежда" в скритото "зад" мълчанието ни - за времето, живота, свободата.

5 коментара:

Анонимен каза...

Ако телефонният оператор започне да компенсира глупостта на всеки клиент...
Верно, че балъците немат край, дори и граници не признават...

Анонимен каза...

Ма, ний с тебе сме почти и май по-еднакви и в глупостите, които предприемаме, или глупаво се излъгваме, или правим, или когато искаме...безплатно лекарство! Отколкото в умностите и в мъдростите Анчо, където си признавам пълното ти превъзходство! :-) При мен доскоро хем беше....какво беше...май за простата беше, нали си имам дип простатит :-), та се полъгах да си получа безплатното им руско-чудо, баш новичокът им в таз област, дето не те трови, ами ти правел новичка, жизнена, младежко игрива и щастлива простатката! :-) И половин час се разправяхме със същата им рускиня - сексапилна и мило искащо-чуруликаща! :-) Аз и викам: - Ма, не ви ща уговорките и пеенките, аз си искам безплатното лекарство, дето ми го предлагате в рекламата си...Тя пак почва: - Ма, подождите Владимир, мы надо сперва договориться...- Не, не и не! Отвръщам аз. Не ща да ви слушам изложението, първо давайте лекарство! :-) Обещали! Я живу в Варне, комплексе Чайка, здесь есть быстрая почта...Она мне не дает изказаться и снова начинает больтать что себе наумила...
И так далее, и тому подобное и ала-бала, и тинтири, и изцяло, и мЕнта, и шминтири...:-) Понимаешь такая упорная, наглая и такая сексапильная женщина...И кво стана ли!? :-) Затворих й телефона! Разбира се! И никога повече не ще им се хвана на тъпигьозните и на лъжливите, на супер идиотските им руски реклами! Част от хибридната им война срещу САЩ! Доказателство, обаче, че са стигнали до такива висини във военното си майсторство, че са почнали да се самоизбиват, да се самоядат, да се самоизяждат и да си се самоунищожават от насилването си да им навредят руснаците, на американците! Вместо честно и почтено да им вземат, да им купуват всичкото най-най добро и хубаво, а не, само да им обират техниките и технологиите във военната област с крадливите си шпиони...и да им се месят на изборите...:-) Дан говорим у нас! Пфу! Усещаш ли Анчо, злият им полъх, тежката им партенкова и военна воня на руснаците у България...Та те изглежда ни имат веке за освободена от тях, а значи и за своя свободна територия...

2018.07.24г. Владимир Петков-Трашов

Ангел Грънчаров каза...

Да би мирно стояло, не би свобода видяло! :-)

Анонимен каза...

Дали пък дементната наивност и доверчивост, както и сенилното оглупяване, могат да се окажат в известен смисъл простодушно-добродетелни, доколкото в тях не се наблюдава умисълът и мрачното коварство на измамниците?
Христофор Станев

Ангел Грънчаров каза...

Другарю, бихте ли се изразил по-просто, оставете учеността си настрана, моля, кажете по човешки начин какво толкова силно терзае тъй многоучената Ви душа? :-)