Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 8 юли 2018 г.

Сфащате ли защо в крайна сметка истинският виновник за всичко, което се случва в тази страна, сте ВИЕ САМИТЕ?!




Ще ви кажа КОЙ? е този истински виновник. Не, не е мистичното "задкулисие", не е дори и ДС, даже КГБ не е този истински виновник. Ще се изненадате да научите кой е той, но няма как да ви помогна: БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИНО - ТИ СИ ТОЗИ ИСТИНСКИ ВИНОВНИК ЗА ВСИЧКО! Защо ли?

Ами защото, първо, допускаш да се поддадеш на всички тия тъпи ченгесарски манипулации: мнозина от вас разпознахте Боко за "по-малкото зло" от комунистите и го подкрепихте на изборите, сервирахте му властта - нали така стана? Тоест ИМЕННО ВИЕ изпълнихте предвиденото и пожеланото от кукловодите.

Второ, виновни сте вие защото тъкмо вие сте тези, които търпите гаврите и обидите, които Боко ви поднася всеки ден в изобилие, понеже той благодарение на вашето волско търпение се разпищоли така, както само той умее! "Аз ви направих метро и магистрали!", "Аз съм прост и вие сте прости - и затова така убаво се разбираме!", "Давам ви ето тия милиони...", "Дигам заплатите на учителите!", "Наредих на Парламента да спрат този законопроект!", "Мен три папи са ме галиле по главата!", "То е забранено, ама ние можем да си го позволиме..." (думи, казани пред английския премиер по повод на хвалбата, че Боко собственоръчно карал колата, в която той се вози до границата, където му показа прословутата ограда), "Пратих самолет за да...", "С едната ръка ям филия с мас, с другата ритам мач...", "Цецо копа с багер и намира труп след труп...", и т.н., да продължавам ли с безброй негови изцепки?!


Вие обаче го търпите и даже се умилявате на простотиите му. В резултат в майтапи, в джумбуши, в зрелища, в смех успяхме да пропилеем 9 златни години за България с всички ония безброй шансове, които ни дава членството в ЕС - и продължаваме да сме най-бедни и унизени! Да, годините на боковото управление са загубени за България и българите в степента, в която са спечелени от българската комунисто-мутро-милиционерска мафия и олигархия, която тури Боко на власт и успя да осребри тази своя най-добра инвестиция.

Сега сфащате ли защо в крайна сметка истинският виновник за всичко, което се случва в тази страна, сте ВИЕ САМИТЕ, дето търпите и позволявате да се случат тия изгъзици в държавата ни, с извинение - като тази не друг, а бодигарда на Т.Живков и на Симеон да ви управлява като премиер (!!!) три мандата!

Всеки народ е достоен за управниците си и си ги заслужава в пълна мяра! И си плаща цената за всичко, до последната стотинка! Нема безплатни обеди тука, дами и господа, другарки и другари съдебни засе..., пардон, "граждани", с извинение!

Това исках да ви кажа. Приятни размисли ви желая - стига все още да функционират мозъчните ви клетки! Хубав да ви е денят - и бъдете здрави! (Обиждам ви за ваше добро, ала не вервам даже и това да разберете... мразете ме тогава!)

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

Няма коментари: