Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

вторник, 10 юли 2018 г.

Днес ще се проведе "Поход на разгневените боси", отстояващи живота и борещи се с мракобесието на престъпната самозабравила се власт


Босия иска да бъде разтурено Народното събрание поради циничното незачитане на конституционните права на българските граждани. А Народното събрание обрича Босия на гладна смърт - защото в името на властолюбието си дръзна да потъпче и най-върховното човешко право, правото на живот.

Живот срещу мракобесие - вие какво избирате? Нека да спасим живота не само на Босия, но и да защитим своето суверенно право на достоен и човешки живот!

Изберете живота и то на дело: днес, 11 юни 2018 г. от 8.30 часа се събираме пред Министерския съвет в "Походът на разгневените боси"; ще минем през Министерството на транспорта до Народното събрание. Всички нека да сме Боси! Носете стари обувки за да издигнем Гневна боса грамада при Парламента, където всеки съпричастен може заяви своята позиция - в денонощно присъствие нататък и докрай.

Всеки ден оттук-нататък е ден на нашата възможност да отстояваме своя избор на ценностна принадлежност. Няма да допуснем мракобесието да завладее България - ние избираме живота!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: