Представена публикация

Тръгвам по Главната улица с паничка в ръка и с табелка "Подайте учителю за храна!" и ще ви тормозя докато нещо не замърда в твърдите ви като бетон сърца!

Но и всички, които искат да живеят благочестиво в Христа Исуса, ще бъдат гонени. (2 Тимотей 3:12) "Нямам никакви забележки ...

вторник, 24 юли 2018 г.

Какво ни показа про-ТЕСТА на Босия?Приятно гледане, приятни размисли!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

1 коментар:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ ОБИЖДА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД И НИ НАРИЧА "ЛАЙНАРИ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! МОЖЕ ЛИ ТАКЪВ МРЪСНИК ДА БЪДЕ УЧИТЕЛ, КАЖЕТЕ МИ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СЕГА РАЗБИРАТЕ ЛИ КОЛКО ПРАВИЛНО ТОЙ БЕШЕ УВОЛНЕН ОТ НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА?????????????!!!!!!!!! ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЦЕЛИЯТ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ СТОИ ЗАД НЕЯ, А ПЪК ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е ПОГНУСЕН ОТ ИДИОТА ГРАНЧАРОВ И НЯМА ДА СЕ СМИЛИ НИКОГА ЗАЩОТО НЕГОВАТА УЧАСТ Е НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!