Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 2 август 2018 г.

Днешната власт без капка неудобство доказва, че е абсолютно безчовечна, че е лишена от всякакъв морал, а народът тъпее!!!



Днес е ден 50-ти от началото на гладната стачка. Ако Борисов не подаде ВЕДНАГА оставките на Ангел Попов (Геле-линейката) и Московски за да спаси живота на Босия, това ще означава следното:

1). Тази власт е много по-безчовечна и лишена от всякакъв морал, отколкото тоталитарния комунистически режим, обявен със закон за престъпен. Босия тогава не умря, защото властта капитулира пред исканията му на 34-тия ден от началото на гладната стачка.

2). Това ще бъде признание, че властимащите не само не желаят да се борят с корупцията, ТЕ СА КОРУПЦИЯТА. Щом прикриват престъпни схеми, значи са съучастници в тях.

3). Босия ще умре, а заедно с него ще продължат да умират хиляди жертви на ПТП, заради корупцията в ДАИ. Това вече е СЪЗНАТЕЛНО ПРЕСТЪПНО неизпълнение на служебните задължения, последицата от което е причиняване на смърт на повече от едно лица.

Все някога ще дойде Видов ден. Днешните управници и кукловодите им да не си мислят, че ще се отърват от правосъдие, както отърваха "Тато". Този геноцид стопи нацията с близо 2 млн, а това вече е много тежък грях, от който червения конец на китката не пази.

Ако нямат страх от саможертвата на Босия и от гнева на хората, поне от Бога да имат, защото горчивата чаша няма да ги отмине!

Iglika Mincheva





Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

4 коментара:

Анонимен каза...

Ай стига с тоя пенсиониран (и очевидно скаран с личната хигиена) циркаджия!!!

Вярвате ли, че тоя 50 дена не е ял!?

От медицинска гледна точка НЕ СЕ ПОЛУЧАВА :-) :-) :-) :-)

Viner Stefanov

Анонимен каза...

Подкрепянето на самоубийствен акт е подсъдно и се наказва с лишаване от свобода от 1 до 6 години. Ако умре Босия, а той ще умре, ако някой не го го накара да яде, то едни 500-1000 души трябва да влязат в затвора, ако не влязат, аз ще направя гладна стачка докато не умра!

Люсиен Лозанов

Анонимен каза...

Народа не тъпее ..просто всеки който вади истината на светло е ограничаван по всякакви начини...партийните клоаки са оставени да дерибействат на спокойствие гонейки единствено интересите си.

Росен русев

Анонимен каза...

Всеки е свободен да умре, както пожелае. Не виждам каква връзка има правителството с това.