Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 2 август 2018 г.

Ето как "геройски" са загивали вашите "освободители"



Малка група съветски войници попада на ракиен казан между град Провадия и село Добрина. Виждайки неограничено количество ракия, те изпиват рекордно количество от „вълшбната течност”. Дали са налетели на първака (в който преобладава метил), историята „мълчи”.

След няколко дни спитросаните герои (около 5 човека) почиват от алкохолно натравяне. Погребват ги „безшумно” в гробището на село Добрина.

След време „признателните” провадийци препогребват костите на „геройски загиналите за свободата на България” съветски воини в парковата зона на Ловния дом и им издигат внушителен паметник.

Пред този паметник на „геройски загиналите” съветски воини се приемаха в пионерската организация „Септемврийче” всички провадийски деца.

А „активните борци" против фашизма и капитализма разказваха спомени за своята героична борба за свобода и за безценната помощ на Червената армия...

Ивайло Султанов

Също както в Бургас. Само че около 160 руски алкохолици са "намерили" на гарата вагон-цистерна с метилов алкохол. Железничарят ги е предупреждавал, че е отрова, но са го застреляли Около 160 души има отровени, от тях 56 умрели, около 20 ослепели, останалите лекувани. Когато дойдете в Бургас "поклонете се на геройски загиналите" за освобождението на Бургас на паметника им Альоша! Останалите "геройски "загинали за Бургас са разстреляни от техните служби НКВД за мародерства, кражби и убийства! Поклон пред падналите за нашата свобода!

Иван Кръстев

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

1 коментар:

Анонимен каза...

Альоша е в Бургас, ли?