Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 18 август 2018 г.

Да помогнем на бюрократите от МОН - белким осъзнаят най-сетне какво правят?!





Кажете го това нещо на властващите шамани от МОН - отвратиха младите от ученето, от четенето, от училището, от образованието, от истината, от знанието... - от всичко отвратиха децата и внуците ни!

Вземете и пратете на имейла в МОН това изказване, щото министърът изобщо не знае на кой свят се намира! (По-некомпетентен министър на образованието никога не сме имали.)

Аз от години в поредица от свои доклади, жалби, апели, отворени писма и прочие им обяснявам грешките и престъпленията, които правят, но в замяна те ме уволняват; опитайте вие, изпратете им горното изказване на Ошо, белким вас и него може да послушат, знае ли се?!

А дано, ама надали...

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

НАГЪЛ НЕКАДЪРНИКО ТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НАМЕРИШ РАБОТА ЩОМ СИ ТОЛКОВА НАГЪЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ ВИДИШ ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩЕ РОВИШ В КОФИТЕ ЗА БОКЛУК ДОКАТО СИ ЖИВ ЗА ДА ЯДЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЯМА ПОЩАДА ЗА ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЩОТО МНОГО ЗНАЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Я ГО ВИЖ ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! БЕЗСРАМНИК НЕДЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ЩЕ УЧИШ МИНИСТЪРА КАКВО ДА ПРАВИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ ЗА КАКЪВ СЕ МИСЛИШ БРЕ??????????????????????????

Анонимен каза...

А кой е ОШО и защо са го изгонили от Индия?

Ursus Major каза...

Бай Ангеле, как е, какво става, вече втора учебна година ще почне без тебе, накъде върви образованието по философия във Филибето, какво въобще става с реалната декомунизация на учебния процес, дай някакви новини, докога ще чакаме?