Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 31 август 2018 г.

Заповядайте, можете да си закупите която пожелаете моя книга!


Ще ви направя и добра отстъпка в цената.

Ще си позволя и едно пояснение, имащо прекалено "личностен характер", въпреки всички рискове съзнателно си го позволявам:

Авторът, т.е. моя милост, в момента е поставен в крайно унизително положение, безработен съм, бях уволнен преди година и 7 месеца от щатното си място на титулярен преподавател по философия и гражданско образование в едно пловдивско училище (в което работя вече 18 години) и то бях уволнен за втори път все от една и съща разярена заради моите новаторски подходи за съвременно и ефективно обучение на учениците властваща администраторка; след първото ми уволнение преди 4 години аз спечелих съдебното дело, Върховният съд ме върна на работа, ала самозабравилата се администраторка пак ме уволни; очевидно тя се смята за стояща над закона и над съда.

Както и да е, та за последните 4 години аз фактически повече от три години съм все без работа, все водя тежки съдебни дела (въпреки нелекото си здравословно състояние, имам крайно опасно сърдечно заболяване!) за да си върна правата, щото за да ми отмъсти въпросната другарка ме уволни по най-гадния параграф, а именно "липса на качества", т.е. фактически ми отне преподавателските права, представяте ли си каква ужасна гавра е пък това?!

Абе моята история не е за разправяне, страшна работа! Та по тази причина ако си купите моя книга, жестът ви ще има и чисто хуманитарен характер, ще проявите човечност, направите добро, ще ми помогнете в най-тежък за мен момент!

Щото сега документите от воденото от мен съдебно дело вече пътуват към Върховния Касационен съд; Окръжен съд в Пловдив ме върна на работа, но директорката не пожела да изпълни това решение и отново обжалва. Тъй че още поне 3-4 месеца ще ми се наложи някак да преживявам без никакви средства за съществуване, още повече че властващите бюрократи в образованието от Пловдив, за да подкрепят своята административна директорстваща сестра и да ми отмъстят колкото се може по-гадно, уволниха и моята съпруга, също учителка, при това тя е с две магистратури, по начална педагогика и английски език, и нея вече година и половина я държат без работа, без обезщетения, без нищо!

Това е положението, простете, че ви занимавам с моите "чисто лични проблеми" (дали пък тия проблеми на един учител, т.е. на един труженик от такава обществена по характера си система като образованието, все пак не са съвсем "чисто лични" или "чисто личностни", а?!), но ви казвам самата истина; да, знам, разбира се, че тази лудешка история ви звучи невероятно и абсурдно, съзнавам, че повечето от вас като я прочетат (ако изобщо имат това търпение!) си казват: "Абе това не може да е истина, тоя е некакъв мошеник, който тук ни изнудва за да му купим глупавите книги! Аман от мошеници в тая наша прокълната страна!", нали правилно долових мисълта ви?! С право си мислите така, историята ми е невероятна, но за жалост, е съвсем истинска: правете си сметка какво пък това означава!

Щом бюрократите от образованието са толкова безсърдечни, безжалостни и жестоки в отношението си към един учител и философ, 35 години работил в българското образование (средно и висше, и в университет съм преподавал), правете си сметка как тези същите постъпват спрямо вашите собствени деца и внуци! Ето този е смисълът на моята борба с толкова анахроничната образователна система: аз от години се боря за нейното хуманизиране, за осъвременяването й, за това към младите хора учителите да се отнасят като към суверенни и свободни личности, имащи съответните права, аз се боря за реално демократизиране и декомунизиране на отношенията в училищните общности, ето по тези причини властващата образователна бюрокрация-мафия ми е обявила същинска война!

Аз заради промяната в образованието и повишаване на качеството на образованието на вашите деца и внуци се боря и понасям тия беди, тия удари от самозабравили се властници с неприкрит мутренски манталитет, но това едва ли се разбира!

Нищо де, карай, омръзна ми повече да обяснявам, да убеждавам, мислете си каквото искате. Проблемът си е ваш, моята съвест е чиста, изпълнявам си дълга, майната му, че ме подлагат на такива гонения, пък вие продължавайте да гледате съвсем безучастно, изпълнени с безразличие...

Хубав ден ви желая, простете още веднъж заради това, че си позволих да ви занимавам с "ЧИСТО ЛИЧНИЯ СИ ПРОБЛЕМ"! Бъдете здрави!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЯ ЛУД СМЕШНИК ЩЕ МЕ УМОРИ ОТ СМЯХ!!!!!!!!!!!!!!!! РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НИКОЙ НЯМА ДА СИ КУПИ ОТ НЕГОВИТЕ ТОЛКОВА НЕКАДЪРНИ КНИГИ, КОИТО НЕ СЪМ ЧЕЛА, НО ПРЕКРАСНО ЗНАМ, ЧЕ СА НАПЪЛНО НЕКАДЪРНИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО МИСЛЯ ТАКА ЛИ???????????????????? АМИ ЗАЩОТО НЕ МОЖЕ ЧОВЕК КАТО ГРАНЧАРОВ, ДОКАЗАН НЕКАДЪРНИК, НЕ СТАВАЩ ДОРИ ЗА ПРОСТ УЧИТЕЛ, ДА НАПИШЕ НЕЩО ДОБРО ИЛИ СТОЙНОСТНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕ МОЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОЙ ЗА УЧИТЕЛ НЕ СТАВА, ТА НА "ПИСАТЕЛ" ЩЕ МИ СЕ ПРАВИ - И КНИГИ ЩЕ МИ ИЗДАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА КНИГИТЕ МУ СЕГА ИЗГНИЯТ В СКЛАДОВЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! НЕКА МИШКИТЕ ДА ЧЕТАТ НЕПЪЛНО НЕПОТРЕБНИТЕ МУ КНИГИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ГРАНЧАРОВ ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА, КОИТО ИЗВЪРШИ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ, ОПИТВАЙКИ СЕ ДА СЪБОРИ ОТ ВЛАСТ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА, ДИРЕКТОРКАТА НА ТЕТ ЛЕНИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТИ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДЕШ УЧИТЕЛ, А КНИГИТЕ СИ ГИ ЗАКАРАЙ ВЪВ ВТОРИЧНИ СУРОВИНИ ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ - ТЕ САМО ЗАТОВА СТАВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХАРТИЯТА ДА ИМ БЕШЕ ПО-МЕКА ЩЯХ ДА СИ КУПЯ НЯКОЯ И ДРУГА ЗА ДА Я УПОТРЕБЯВАМ В НУЖНИКА, НО ОЧЕВИДНО И ЗА ТАЯ ЦЕЛ КНИГИТЕ ТИ НЕ СТАВАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА РАЗПАЛКИ НА ПЕЧКАТА МОЖЕ И ДА СТАВАТ, ЕТО ЗАТОВА НЯКОЙ МОЖЕ ДА СИ КУПИ КНИГА, АМА ГИ ДАВАЙ ПО-ЕВТИНКО, ПО 50 СТОТИНКИ ПАРЧЕТО - ИЛИ НА КИЛОГРАМ ГИ ПРОДАВАЙ, ЛЕВЧЕ ЗА КИЛОГРАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))) ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХААХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Грънчаров не те ли е срам да просиш?

Анонимен каза...

Залежалата стока изисква друг маркетинг подход за да се реализира.
Йосиф Кърпачев, маркетолог

Анонимен каза...

Бай Ангеле, бе ти пробвай да ги накиснеш и да ги свариш и после с малко оцетец, може и да стават за йеденье

Анонимен каза...

БРАВО РАМОНЧО!!!!!!!!!!!!!!!ВИЖДАТЕ ЛИ КОЛКО УМЕН Е МОЯТ НАЙ ДОБЪР УЧЕНИК!!!!!!!!!!!ГОРДЕЯ СЕ С НЕГОВИЯ МОРАЛ!!!!!!!!!!!!!ТОЙ Е ЗА ПРИМЕР НА ЦЯЛАТА НАША МЛАДЕЖ!!!!!!!!!!БЕЗПОЩАДЕН Е СРЕЩУ НАРОДНИЯ ВРАГ И ПРОКЛЕТ СОРОСОИД ГРАНЧАРОВ!!!!!!!!!ТОЙ Е НАЙ ПРИМЕРНИЯ УЧЕНИК НА ТЕТ ЛЕНИН!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Книгите не могат да са "залежала стока". Колкото повече "залежава" една книга толкова по-ценна става.

Анонимен каза...

Прави впечатление в някой от коментарите, че нашего брата не се трогва от вопли, че някой е гладен, но ще се отбие от пътя си и допълнително да го ритне. Каква народопсихология!?

Надя Кирилова