Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 20 септември 2018 г.

Спомен за моята свидна майка




Надя Кирилова: Не е неприятност. В моят съновник, който познава, пише, че да сънуваш магаре е символ на инат и неотстъпване. Човекът не е склонен да кооперира с другите. Магарето също е символ на умствена работа (може да почнете работа някъде). Също, че човекът се чувства претоварен и стресиран.

Ангел Грънчаров: Благодаря! Много ме успокоихте! Вашето тълкуване, тълкуването от Вашия съновник ми се вижда значително по-смислено и логично. Дано сте права. Вярно е, че съм много преуморен от всякакви натоварвания (от доста време покрай всичко друго правя ремонт в апартамента, боядисване на врати и стени!), явно затова почнах да сънувам даже магарета. :-)

А че съм инат, инат съм. Аз съм зодия "овен", и това нещо значи! :-) Инатлив съм много, истинско магаре! :-)

Надя Кирилова: Ангел Грънчаров, то има дълго обяснение, но нищо не беше лошо- освен ако виритне магаре.

Ангел Грънчаров: Но освен че сънувах това малко бяло (да, бяло!) магаренце (бялото значело нещо много хубаво по съновниците, които погледнах!), аз сънувах за първи път след смъртта й (преди 6 месеца) моята свидна майчица, Бог да я прости! Тя лежеше болна на кревата, но по едно време стана и бързо тръгна да върви на някъде, сигурно за да направи нещо на магаренцето! Аз й казах да внимава да не падне, че е слаба. Това беше сънят ми. Това си спомням от него. Утре се навършват 6 месеца от смъртта на майка.

Надя Кирилова: Ангел Грънчаров, затова сте я сънувал. Казва ви нещо. Може да й поръчате една света литургия за упокой в църквата на деня (6-те месеца).

Ангел Грънчаров: Надя Кирилова, на гробищата ще проведем помен, със свещеника. Така се прави в нашето село.

Намерих тази сутрин едно клипче, което съм правил миналата година, разговор с майка ми. Реших да го кача - всички, които я познаваха, да си спомнят за нея (а пък останалите да видят каква добра, каква невероятно сърдечна майка имах аз!):



Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, ако правите ремонт на банята мога да препоръчам майстор фаянс - евтино и качествено. А за новата кола - брат ми има автосервиз - качество на ремонта и частите на най-умерени цени. Пишете ми на ptrv.anton@abv.bg
Антон Петров

Ангел Грънчаров каза...

Бог Ви праща Вас! Имам нужда от фаянсаджия! Непременно ще се възползвам и то скоро! Жив и здрав да сте!

Анонимен каза...

Бог да я прости. Тя се притеснява за вас. Бялото магаренце може да сте вие. Но то е албинос и като бялата лястовица сигурно е добър знак. Като коментирате вашето и на съпругата си положение защо не тагвате Борисов, докато е на власт още, и го запознаете с вашето, и на съпругата ви положение, и искате от него да се намеси в този възел от проблеми?

Надя Кирилова

Ангел Грънчаров каза...

Сигур аз съм бялото магаренце, за това не се бях сетил! :-) Хубав образ е то, съвпада наистина с мен, аз съм тъкмо магаре! :-) А Борисов е зает човек и нема време да обръща внимание на отделни обикновени личности, он мисли за целия народ (и за любимата си мома!). Он ако обърне внимание на некой друг човек този друг човек требе да е необикновен като него самия! :-)

Анонимен каза...

Ангел Грънчаров, пробвайте. С питане до Цариград се стига.

Надя Кирилова

Ангел Грънчаров каза...

Надя Кирилова Пробвал съм. Писал съм му. Никаква реакция. Тишина. Пълно мълчание. Липсва всякаква човечност.

Анонимен каза...

Най-вероятно писмото, което сте написали не е достигнало до самият Борисов - някой от неговия кабинет пресява пощата и отговаря формално или го хвърля в боклука. Остава впечатление, че той винаги отговаря на писмата стигнали лично до него.

Ангел Грънчаров каза...

Откъде знаете това? :-) На Вас лично отговорил ли Ви е? :-) Защо така тъпо лъжете? :-) Лъжете по-умно малко де, излагате се...

Ангел Грънчаров каза...

Абе този имейл за майстор фаянс и автосервиз се оказа фалшив. Защо постъпвате така, какъв е смисъла, не мога да разбера?