Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 7 октомври 2018 г.

Психично лудият комунист "професор Филчев" оплю Костов и пофали Боко Борисов






"Аз не съм в такива отношения с тоя гном смрадлив Атанасов, нито пък с неговата оперетна фигура Емануил Йорданов, че да ходя да ги моля. Не съм ги молил, нито са ми на ранга, нито са ми близки – как ще ги моля? Вие дойдохте ли мен да ме помолите – не, защото не се познаваме. Аз с тях не съм близък, за да ги моля.” Никола Филчев, бивш главен прокурор на България; бивш посланик на същата в Казахстан.

Горните думи са добра илюстрация за табиетите на Филчевата реч, която винаги се е радвала на сериозно медийно внимание. Надявам се, че всички си спомнят някогашните му още по-колоритни изяви – например случаите, в които псуваше депутати на майка – или в които обясняваше на журналисти, че бил плод-зеленчук. Или примерно думите му по адрес на Брус Джаксън, чиито заслуги за присъединяването на България към НАТО бяха наистина неоценими: “Този Джак Бруксън е някакъв международен шмекер, който се взема насериозно.”

Или – за да добием представа за гилдийния сленг на прокуратурата, можем да си спомним епитетите на неговата дясна ръка Спартак Дочев по адрес на същия този Брус Джаксън: “обикновен подлец”, “вонящо влечуго” и “миризлив мушморок”. И обобщението: “Внимавай в картинката, мушморок такъв! Българският народ няма нужда от лъжци и мошеници!” Защо така? Ами просто защото Брус Джаксън си беше позволил да изрече публично мнението си за главния прокурор на България – и да изрече безспорната истина, че Филчев и неговото обкръжение работят повече в полза на престъпниците, отколкото в полза на държавата. (Прочети ЦЯЛАТА СТАТИЯ)

А ето и въпросното най-ново интервю на кукуто:




ИЗВОД:



Та вече съвсем не се усещат що правят: да те фали публично лудият Филчев е най-тъпата възможна мечешка услуга!!! :-) И, респективно, да те плюе лудият Филчев е възможно най-големият възможен комплимент! :-) Виждате ли колко мощна е истината, сега разбирате ли защо тия, които заложат на лъжата и на клеветата са обречени на сигурна гибел - въпреки временните ползи провалът на безскрупулните лъжци е в кърпа вързан!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" – масовото българско безразличие към истината и свободата! – е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

Няма коментари: