Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 14 ноември 2018 г.

Почна ли се веке третото поредно "освобождение" на България от руските империалисти и от техните български подлоги?


Водачката на "спонтанните народни протести" в Дупница.


Водачът на "спонтанните народни протести" в Бургас.

Оказва се, че водачи на "спонтанните протести на недоволния народ" са мутри и мутреси, които същевременно са и изявени русофили!




Типичният нашенски комуноиден дебил!

Нима веке се почна третото поредно "освобождение" на България от руските империалисти, този път от "европейско робство", т.е. от "робството на свободата" ли ще ни "освобождават"!?

Моля слагайте тук още снимки на русофили, които същевременно са и "водачи на спонтанния народен протест". Почна ли се осъществяването на кримския вариант и по отношение на България?!

ДОБАВКА:


Тия "протести" ми заприличват на ония, които навремето са организирали Дочоолу, Гочоолу и Данко Хаирсъзина - има пълно съвпадение!

Аз бях на протеста за да видя какви хора протестират и защо протестират. Установих, че това са доведени от някой младежи на по 16-20 години, предполагам са от някакви спортни клубове. Има си фирми, които срещу заплащане ще ти организират какъвто искаш протест и ще доведат платени протестиращи. И тук нещата са така. Убедих се с очите си. Такива като мен самостоятелно дошли "протестиращите" ги изтласкват, а пък ако някой от тях не дай си Боже дойде със собствен лозунг, ще го пребият мигновено.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

2 коментара:

Анонимен каза...

ГРАНЧАРОВ Е ФАШИСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАТОВА МРАЗИ РУСИЯ, КОЯТО МУ Е ДАЛА ДИПЛОМАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЙ Е ПОКЛОННИК НА УКРАИНСКИТЕ БАНДЕРОВЦИ, КОИТО СА ЗАКЛЕТИ ФАШИСТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЕТО ТАКЪВ ПРОПАДНАЛ ТИП СЕ ОПИТВА ОТНОВО ДА СЕ НАВРЕ В НАШЕТО УЧИЛИЩЕ КАТО УЧИТЕЛ, НО СПЛОТЕНИЯТ НИ КОЛЕКТИВ, КОЙТО СТОИ КАТО ЕДИН ЗАД НАШАТА ЛЮБИМА ДИРЕКТОРКА, НИКОГА НЯМА ДА ПОЗВОЛИ ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

АIG, естествено че интересите на Русия са по-важни от вашите... Вие си отивате, населението измира, не можете да направите една улица без дупки, а Русия, олелееее, ума не ми го побира, ма тя праила самолети дет Ив Индж гледал на видиоу, неверуятно, не знам да вервам ли, но ако вида зор се качвам на едно дърво кат Зах Стоян, ок... Мерси (как па си говорите на френски, ах тая свобода ви омаломощи)... Айде (турски) Чао (италиански)... Убъркахте ме, ба !