Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 7 декември 2018 г.

Директорката на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ-Ленин" още веднъж без никакво неудобство показа недиалогичността и недемократичността си



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

8 коментара:

Анонимен каза...

Е, нищо не се разбира от тьпото писмо

Anany Kiurkchiev

Ангел Грънчаров каза...

Просто директорката лъже началничката си, че "многократно" била разговаряла с мен. Истината е, че тя многократно отхвърля предложенията ми за разговори! :-)

Анонимен каза...

Няма никакъв проблем. ВКС ще отсъди кой е прав.

Ангел Грънчаров каза...

Не е работа на съда да отсъжда кой е прав и кой крив в такъв един конфликт, който се решава единствено по пътя на диалога между страните. Поради авторитарността на директорката, не допускаща, че може да сгреши (тя се смята за непогрешима, подобно на древен оракул или на богиня), диалог няма, поради което и се наложи да занимаваме съда с нещо, което по принцип не е негова работа. Как е правилно да се преподава философия, кой е добър и кой е лош като учител, спорове от такова естество е тъпо да бъдат решавани в съда. Мисля, че това се разбира от всички разумни хора. Затова и продължавам да призовавам другата страна към вразумяване - и към признание на тази толкова проста истина.

Анонимен каза...

Съжалявам господин Грънчаров, че са Ви вкарали в тази мелница. Мога ли да помогна с нещо?

Anany Kiurkchiev

Ангел Грънчаров каза...

Anany Kiurkchiev Само Бог може да ми помогне в създалата се тежка ситуация. (В която другата страна прави всичко, че по неправомерен начин да спечели делото!) Ще се наложи да завеждам дело и в Европейския съд по правата на човека. Прочее, ако гражданите у нас бяха достойни за това име, въпросната самозабравила се властваща администраторка отдавна щеше да е забравила, че е била на този пост. Понеже нямаме граждани, нямаме реакции, достойни за граждани, властващите и на най-ниското ниво си правят каквото им скимне, погазвайки и закон, и право, и морал, и всичко. По моето убеждение виновни за всичко са гражданите, които им позволяват да правят така. Липсата на граждански отпор и на съпротива спрямо безобразията и беззаконията на властващите насърчава тези последните да тъпчат и правото, и закона, и морала, и всичко!

Ursus Major каза...

Ми Ачо, постави се на нейно място, жената работи, и изведнъж от небето пада некъв тъпунгер и "Аре да си говорим, аре да обсъждаме, аре да дебатираме!", то кой ще иска да се среща с въпросния тъпунгер?

Анонимен каза...

Господин Грънчаров, тази другарка "Рамон Менкадер" е псевдоним на самата директорка. По неприкритата и злоба си личи. Поздравления че така хубаво и късате нервите. Значи тя си "работела" (какво ли толкова работи, може би плете интриги?!) и идвате вие да разговаряте с нея. И и пречите да клюкарства..... :))))))