Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 10 декември 2018 г.

Покана за благотворителност


Ако някой иска да си направи предколеден подарък, би могъл да си подари една стойностна книга! :-) Ето списък на такива книги.

Хем ще си подарите хубава и полезна книга (гарантирано!), хем ще помогнете на един принудително безразботен, на един уволнен репресивно нестандартен учител да оцелее някак в тия студени зимни дни, т.е. ще направите едно добро дело.

Също така можете да си подарите и някой брой на философското списание ИДЕИ и така пак ще помогнете за оцеляването на неговия главен редактор, който го издаваше от скромната си учителска заплата, а сега, като е уволнен, просто няма как да яде... списания, налага му се списанията да ги замени поне с хляб! Ето, изберете си и списание.

Ето и блогът на списанието, където можете да разгледате книжките и като си харесате някоя, да си поръчате нейния хартиен брой.


Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

1 коментар:

Анонимен каза...

Предколедно обръщение към всички посетители на този блог!



Каквито и недостатъци да има Грънчаров, колкото и да не допада някому с убежденията си -
нищо не оправдава неговото и на неговата жена уволнение.
Затова призовавам всички към солидарност, независимо от това, кой какви политически, религиозни, философски и прочее убеждения изповядва.
Защото двойното уволнение на семейство Грънчарови е позор във всяко отношение.

Подкрепете учителското семейство финансово, с каквото можете по сметката за дарения:



Ангел Иванов Грънчаров
Angel Ivanov Grancharov

SWIFT ( BIC) : UNCRBGSF

IBAN: BG14 UNCR 7527 1055 2784 14