Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 7 януари 2019 г.

В системата на пловдивското образование работи анонимен злосторник, чиито морал е несъвместим с каквито и да било Етични кодекси!



КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР: Както сами забелязвате, г-жа Киркова ми отговаря само това, което и аз самият сам си знаех (че няма реално съществуващо лице с такова име, което да е директор "на училището в едно пловдивско село"), но решително (и крайно неубедително) отказва да ми отговори на въпроса дали пък въпросното скандално писмо не е написано от някакъв реално съществуващ директор на пловдивско училище (независимо дали селско или градско), който обаче си е скрил името и го е пуснал под фалшиво име.

Ний предполагаме, че е напълно възможно това скандално писмо да е било написано и от учител в някое пловдивско (независимо дали селско или градско) училище, който по този начин е искал да се подмаже на някаква директорка на едно точно определено пловдивско (градско при това) училище, която има неблагоразумието в последните няколко години да си позволи такива своеволия спрямо моята скромна особа, че в резултат се забърка в каша или по-скоро в тресавище, в което изобщо едва ли някога ще успее да се измъкне.

Нас, прочее, не ни интересуваше толкова разкриването на самоличността на злосторника, нас ни интересуваше преди всичко познанието и изваждането на публичен показ на самия тъй любопитен феномен, а именно че лице, работещо очевидно в сферата на пловдивското образование (и то твърде вероятно е да работи на висока ръководна позиция!), явно има един твърде завиден, с извинение, "морал", нямащ нищо общо с каквито и да било Етични кодекси, нали така?! Но това, което нас ни интересува, г-жа Началника, изглежда, изобщо не я интересува. Какво да правим, няма какво друго да направим; ние правим само това, което ни е по силите: борим се с всички сили, с които разполагаме, с една разплула се от аморализъм, от цинизъм и твърде корумпирана система?!

Но като учител по морал моя милост се сметна за длъжен да постави този казус, имащ чисто нравствено естество, поставих го на вниманието на ръководството на пловдивското образование, един вид се почувствах длъжен да изнеса този урок по морал не само на същото това ръководство, но и на всички ония, които се подвизават в пловдивската образователна сфера, а пък моралът им, както сами се убеждавате, е напълно несъвместим с призванието и достойнството на учителите.

Апропо, търсеният, ала неразкрит анонимен злосторник, работещ в сферата на пловдивското образование, се отнася вече разбрахте как с един свой колега, именно с моя скромна милост, а правите ли си сметка от тази гледна точка (на основата на показания по този начин негов наистина "завиден" морал!) как ли пък той се отнася със своите ученици?!

Темата е голяма, но спирам дотук. Приятна вечер ви желая!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

9 коментара:

Анонимен каза...

Как се борите ? Пишете доноси до институциите, в това ли се изразява борбата ви ?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, аз не пиша доноси, никога не съм писал доноси. Бъркате ме със самата себе си.. :-)

Ангел Грънчаров каза...

Информирайте се какво правя толкова много години и сама ще разберете в какво се изразява борбата ми...

Анонимен каза...

При това положение е крайно наложителна намесата на милицията - да разкрие престъплението и да се вземат мерки!

Анонимен каза...

Ха-ха-ха

Ти найстина си откачен! Цялото РУО в Пловдив ти се подиграва, казват този лудия пак ни е писал и се присмиват на акъла ти.

Цялото общество те имаме за луд да го знаеш и вече никои не ти обръща внимание. Директорка съм и още как но не това ми е истинското име.

Г-жа Киркова ме знае, ама ви прати за зелен хайвер нещастнико! :) ха--ха -ха!

Вече никои не ти обръща внимание, знаем всички че сте шизофреник, никои не пише жалби освен ти.

Всичко снимаш какво си ял, оставаше да снимаш и кога се пикаеш и как правиш секс със жена ти само това още ни си снимал.

Жалък си ха-ха, ще си останеш неосъществения учител! Ако беше малко по умен нямаше да се връзваш на баба ти Марийка по акъла да и храниш котките, но по това си личи че си на нейното ниво откачен! Нямаш акъл за пет стотинки смешник, казах ти докато не спреш с писането ти на глупости работа няма да имаш ама никога!

Поздрави от директорката Искра Йовчева (iskra_56@abv.bg)

Анонимен каза...

Твърде интересен феномен: Изфабрикуваш САМ писмо от някаква въображаема "Искра", а после дигаш врява до небесата, че измислената от теб "директорка" ти била пишела. И губиш с това времето на администрацията. Паразитска история...

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, страдате от конспиративистична параноя в тежка форма. Нима си мислите, че аз САМ съм написал писмото от "въображаемата директорка"? Или ВИЕ САМАТА сте тази "въображаема директорка". Другарко, знаем, че сте мерзавка и мръсница от класа, но тук надминахте сама себе си ма, другарко?!!! Немате ли поне малко съвест ма, другарко?! А? Не чувствате ли, че така сама си подготвяте не само моралната гибел, но и другата?! Как изобщо понасяте живота като сте толкова злобна ма, другарко?!

Анонимен каза...

По-спокойно, стига си нападал! Как можеш да занимаваш полицията и Омбуцмана с два коментара ? Всеки от всякъде може да пише, човеко полицията има къде-къде по-важна работа от два коментара, моля те, не се излагай!

Анонимен каза...

Те те упрекват че си турчин, а ти им отговаряш, че нямаш турска жилка...

Що не обясниш на теа празноглави BG чукундури, че те всичките са турци, след като разбират чисти турски думи (които най-нахално смятат за свои - главно от дълбока простотия) - такива като ятак, рушвет, перде, шише, ракия, мезе, джудже, чеверме, мегдан, пафти (това било BG културно наследство??), кютук, гурбет, борч, таван, демек и хиляди хиляди други...

Рушвет те дори смятаха за “научна” дума, подкуп беше простонародно и в учебниците теа марихуанени турски BG глави марка 1878 през социализма пишеха важно-важно... РУШВЕТ!!

Да се смееш ли, да плачеш ли... Друга свещена дума беше ятак - демек (ама що го разбират теа овчари, а?) укривател на престъпници...

Тъпоумните комунисти и за миг не помисляха, че това не е българска дума и че им се смеят отстрани...

Ти овчар и селски пезевенк да си видял някога да знае що е език?...

СМЕХ, СМЕХ, хайдушки...

Хайдут = разбойник на турски... Вдъхновен некакъв си 90 годишен блогър ми рецитира хайдут, хайдушки, разбира ли тоя чиче че е смешен, едва ли...

Племе-ГМО, бих казал аз от Абстралия...

Моля те, защо не питаш тия турски маймуняци, притежаващи руска наглост (ама не са руснаци, а мижитурки), защо те смятат че не са "турци"?

Айде, питай тая робска предателска сволоч, питай Народо-мърша, а?... Дедовъльовците, предали овчарчето Зах Стоян, и после при очната ставка се праaт на ударени с мокър парцал, ах как знам бълхàрските гяволъци, ама те лъжат главно себе си и мноо подценяват интелигентността отсреща, теа серсеми и чапкъни...

Стиска ли ти да им го кажеш?


А. от Австралия