Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

събота, 12 януари 2019 г.

Срамота е, че гледаме безучастно гаврите на фашизоидно-комуноидните пишман-патриоти над циганите!


Тия, които се радват, че сега властта руши къщите на тия бедни наши събратя и оставя децата им на студа, утре какво ще кажат - когато същата власт се погаври и с тях?! Идиоти ли сте, оскотели ли сте умствено и нравствено, какво ви става бе, хора?! Вие човеци ли сте изобщо?! Който насърчава насилието на властта, очевидно обича сам да бъде насилван и тероризиран от нея, т.е. сам показва робската си същност. Вие мазохисти ли сте, роби ли сте, малоумни мижитурки ли сте, що сте?!

Срамота е, че понасяме безучастно гаврите на фашизоидно-комуноидните пишман-патриоти над циганите с цел предизвикване на етническа война. Както рашибозуците постъпват сега с циганите, утре ще постъпват и с нас. Но тогава и нас няма да има кой да защити. Как така ще наказват цяла махала и цял етнос заради това, че две циганчета направили нещо престъпно (и вероятно са били предизвикани за това?!)?! Вината винаги е индивидуална, нима това не се разбира?! В какво време живеем?! Само в най-дивите времена са постъпвали така безчовечно и жестоко!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

Твърде малко са им тези "гаври". Много, ама МНОГО бой се трябва!

Ангел Грънчаров каза...

Много сте войнствена, другарко. Освен умните хора и циганите ли мразите? Има ли нещо на този свят, което да не мразите?

Анонимен каза...

Ич не мразим негрите.