Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 7 януари 2019 г.

Анкета с въпрос: Ако у Русия се появи желанието да присъедини и България към себе си, вие лично как ще реагирате?


Русия има желание да присъедини Белорусия към себе си. Ако й се появи желание да присъедини и България, вие как ще реагирате?

Ето и клипчето, в което граждани на Белорусия отговарят на същия въпрос - какво им е мнението за желанието на Русия да анексира, да присъедини към себе си Белорусия? Погледайте: Беларусь в составе России? Соцопрос. Что беларусы думают об этом?


ОЩЕ НЕЩИЧКО ЗА РУСКИТЕ ПРЕЛЕСТИ:


КРАТЪК КОМЕНТАР: Поставям този въпрос в контекста на позабравеното, но иначе все по-актуално (с всяка нова година) изказване на руския депутат Пьотр Толстой "България ще я купим цялата, половината от крайбрежието вече купихме!". Докъде ли са стигнали руснаците в купуването - минаха доста години откак въпросният путинец се пофали, че руснаците напредват с изкупуването на свидното ни отечество (или по-скоро с изкупуването на душите на драгите ни сънародници - под формата на свои роби?)?

Ето, в новогодишната нощ рашибозуци (русороби) поведоха българското хоро на площад "Стефан Стамболов" в Пловдив с руския флаг, това дали пък не е знак, че и Пловдив руснаците вече си го смятат за руски град?! Та ето в този контекст смятам, че е актуален въпросът, който поставям в заглавието. Искам да направя анкета.

А за желанието на Русия да присъедини Белорусия научих наскоро. Вижте как белорусците отговарят на въпроса по-добре ли ще е за народа на Белорусия да бъде гушнат от таваришч Путин. Малцина са тия, дето мислят разумно по този въпрос. Ако е истина, че у нас процентът на дебилите (по изчисленията на тъй учения проф. Иво Христов), а именно 82% точно съвпада с броя на русофилите (ний, дето не сме от този процент, ги наричаме рашибозуци и русороби!), то положението е твърде обезпокоително.

Да се изброим ми е идеята. Да разберем колко сме българите в България - и колко са руските мекерета, тази ми е идеята. И тъй, отговорете ми на въпроса ако обичате, мисля, че е важно да разберем как мислите.

Хубав ден ви желая! И успешна седмица!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

3 коментара:

Анонимен каза...

ХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ГРАНЧАРОВ ЯВНО ЯКАТА СИ Е УДАРИЛ ГЛАВАТА ОНЯ ДЕН ЩОМ КАТО ТЯ РОДИ ТАКАВА ТЪПОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КОЙ СИ ТИ ДА ПОСТАВЯШ ТАКИВА ВЪПРОСИ БЕ?????????????????????ДА НЕ СЕ МИСЛИШ ЧЕ СИ ОЩЕ УЧИТЕЛ ПО ГРАЖДАНСКО ОБРАЗОВАНИЕ БЕ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОКОГА ЩЕ МЪТИШ ГЛАВИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ НАШЕТО УЧИЛИЩЕ, КОИТО ОЩЕ ПОСЕЩАВАТ ТВОЕТО ПОДОБИЕ НА БЛОГ НЕ ЗА ДРУГО А САМО ЗА ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ НА ПРОСТОТИИТЕ ТИ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕ СИ МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ МОЖЕШ ДА МАНИПУЛИРАШ НАШИТЕ УЧЕНИЦИ ПОВЕЧЕ, НИЕ СМЕ ВЗЕЛИ МЕРКИ И СМЕ ИМ ЗАБРАНИЛИ ДА ПОСЕЩАВАТ БЛОГА ТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРОСТО ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА В НЕФОРМАРЕН ПОРЯДЪК НАРЕДИ НА ВСИЧКИ КЛАСНИ РЪКОВОДИТЕЛИ ДА КАЖАТ НА УЧЕНИЦИТЕ СИ, ЧЕ ЛИЦЕТО ГРАНЧАРОВ Е ПСИХИЧНО БОЛНО И ЗАТОВА НЕ ТРЯБВА ДА МУ ОБРЪЩАТ НИКАКВО ВНИМАНИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УЧЕНИЦИТЕ НИ ЗНАЯТ КОЙ СИ И ПОНЕЖЕ СА ВЪЗПИТАНИ ТИ СЪЧУВСТВАТ ЗАЩОТО СИ ПСИХИЧНО БОЛЕН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А ИНАЧЕ АЗ СЪМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ КЪМ РУСИЯ ЗАЩОТО РУСИЯ Е НАШИЯТ ГОЛЯМ БРАТ И ЕДИНСТВЕНА ЗАЩИЩАВА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДОКАТО ТВОИТЕ ЗАПАДНЯЦИ НИ МРАЗЯТ ДО ЕДИН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТЕ НИ ПРЕЗИРАТ, А РУСНАЦИТЕ КАТО НАШИ КРЪВНИ БРАТЯ НИ ОБИЧАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ САМО АКО ОТНОВО СЕ ВЪРНЕ В БРАТСКОТО СЕМЕЙСТВО НА РУСКИТЕ НАРОДИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ПРЕСТАНИ ДА ОБИЖДАШ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД, ЦЕЛИЯТ НАШ НАРОД С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА НЕКОЛЦИНА ИЗРОДИ КАТО ТЕБ ОБИЧА БРАТСКИЯ РУСКИ НАРОД, РУСИЯ И СССР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!КАТО НЕ ТИ ХАРЕСВА РУСИЯ СЕ МЪХНИ ОТ БЪЛГАРИЯ И ИДИ В ЕВРОПА ИЛИ АМЕРИКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТА ТАМ ДА СЕ ОТГЛАДУВАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТУК СЕ СЕ ОЯЛ КАТО ПРАСЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

За съжаление няма такова желание защото има презрително и гнусливо отношение към бившите слуги...

Unknown каза...

Пише се махни, а не мъхни ,
неформален а не неформарен.