Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 11 февруари 2019 г.

Очакваме кардинален и грандиозен поврат в душите на тъй альошолюбивите български комунисти!


Под своята публикация със заглавие Писмо до г-ин Гърневски във връзка с инициативата подмяна на лика на паметника "Альоша" в паметник на "Васил Левски" моят приятел, блогърът Ники Димов е написал хубав, остроумен и духовит коментар, на който реших да отговоря в същия дух - та да дадем пример на нашите тъй нервни опоненти, имам предвид комунистите-альошолюбци, че за тия неща може да се разговаря и да се пише (и да се спори!) в съвсем друга, напълно човечна тоналност; ето и тук двата коментара:

Агрономът: След като променим лика паметника на "Альоша" в паметник на "Васил Левски" с помощта на г-ин Гърневси, като се осъществи поетата инициатива и я докараме докрай ще направим едно право хоро на челно място с водачи г-ин Гърневски и г-ин Христо Марков, хванати ръка за ръка заедно! :)

Ангел Грънчаров каза: Да, дай Боже да постигнем този успех, тогава и аз ще порипам с удоволствие на хорото, което трябва да го направим там, горе, в подножието на новия величав и грандиозен паметник на Апостола на българската свобода, който единствен заслужава да е на най-високото място!


А господата Гърневски и Марков тогава (временно) могат да заровят томахавките на войната и да отпразнуват с хоро тъй великата победа! Ще победим непременно!

Няма начин да не победим, нали виждате горе на снимката как г-н Гърневски произнася пламенна реч в Народното събрание в защита на нашата идея и инициатива! След такава сърцераздирателна реч горките комунисти ще осъзнаят размера на своето предателство, ще паднат на колене, ще си раздерат ризите, ще си посипят главите с пепел и ще почнат горчиво да молят за милост и за снизхождение!

А нищо чудно и дотам да стигнат в своя душевен поврат, че да дадат номерата на своите банкови сметки и да предложат сами с откраднатите от народа пари да финансират създаването на най-грандиозния паметник на Васил Левски там, горе, на върха "Бунарджик" в Пловдив!!!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

Няма коментари: