Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 4 февруари 2019 г.

Що е комуноид?


Моето разбиране за това що е комуноид; давам точна, лесна за разбиране дефиниция, възползвайте се, самоидентифицирайте се:

Комуноидите са некадърници, които нищо значимо не са направили в живота си - освен злобно да мразят личностите, превъзхождащи ги във всяко отношение.

Е, комуноидите, признавам, са направили едно-единствено нещо в живота си: лапали са некоя и друга парица, естествено без нищичко да работят, било с кражба, било със слугуване, с целуване на краката на властващите са се облагодетелствали с тъй милите на сърцето им парички! По това комуноидите се познават най-лесно.

Пълни некадърници са комуноидите. И затова са се озлобили до крайна степен, затова умират от такава неподправена завист спрямо личностите, които нещо смислено правят - и затова нещо значимо са постигнали в живота си...



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

3 коментара:

Анонимен каза...

Кратко, ясно и абсолютно точно определение! Уникално е!

Анонимен каза...

ПЛЮЕШ КОМУНОЙДИТЕ, АМА АКО НЕ БЯХА ТЕ И КЪЩА НЯМАШЕ ДА ИМАШ СЕГА.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ КОМУНОЙДИ ДЕТО ГИ ОПЛЮВАШ ВСЕКИ ДЕН ИЗУЧИ В СССР И ТЕ ТЪРПЯХА КАТО НЕКАДЪРЕН УЧИТЕЛ, ИНАЧЕ ОТДАВНА ЩЕХА ДА ТИ ПИЯТ ШУТА.КАКВО НЕ ХАРЕСВАШ НА КОМУНИЗМА, ЧЕ ЗА ВСИЧКИ ИМАШЕ РАБОТА И ХЛЯБ, ИМАШЕ РЕД И ДИСЦИПЛИНА, НЯМАШЕ УБИЙСТВА, А СЕГА Е АНАРХИЯ, КОИ КАКВОТО ИСКА ПРАВИ.И ТЕБ ТОВА ЛИ ТИ ХАРЕСВА, Е ЗАТОВА ЩЕ СИ БЕЗРАБОТЕН АКО БЕШЕ НА ВЛАСТ КОМУНИЗМА, ЩЕШЕ ДА СИ ОЩЕ ДАСКАЛ, АМА СЕГА НЯМА ДА СИ И ВИЙ КАТО УМРЯЛО КУЧЕ!!!!!!!!!!!!!!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, как е живота на Луната? :-) Разкажете нещо за него, а как е било при комунизма ний знаем. А Вие очевидно и тогава сте била на Луната, нали познах? Или просто сте лъжкиня?