Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

четвъртък, 28 февруари 2019 г.

Унижение


Ланецът на сина ми, купих му го преди години за абитуриентския бал. След като си продадох преди време късметлийския златен пръстен (за да платя някои сметки), тази сутрин синът ми даде ланеца си за да го продам и да платя сметките за този месец (плюс застраховката и винетката за колата).

Пиша това за да се знае до какво унизително положение доведе семейството на двама български учители (съпругата ми също е учителка, също като мен беше уволнена репресивно и по лъжлив повод, също като мен сега тя работи за жълти стотинки на хонорар в едно далечно село!) една разпищолила се гербовашка управничка, въобразила си, че може да си прави каквото й скимне с ония, които не рипат по свирката й...

Нямам друг изход освен днес да продам ланеца на сина си. С част от парите ще направя помен за моята мила майка, навършва се скоро 1 година от смъртта й, Бог да я прости!



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

10 коментара:

Анонимен каза...

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ПРАВИ СЕ НА БЕДЕН И ГЛАДЕН, А ПЪК ИМА И ПРОДАВА ЗЛАТО!!!!!!!!!!!!!С ПАРИ НА СОРОС ЛИ КУПИ ТОЗИ ЛАНЕЦ НА СИНА СИ???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИЕ РАБОТИМ ОТ КАК СЕ ПОМНИМ ПЪК НЕ СМЕ ИМАЛИ ПАРИ ЗА ТАКИВА ДЕБЕЛИ ЛАНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОЛКОВА СИ ТЪП ЧЕ НЕ РАЗБРА, ЧЕ ТИЯ ТВОИ ВСЕКИДНЕВНИ ЖАЛБИ НЕ МОГАТ ДА ПРЕДИЗВИКАТ НИЧИЕ СЪЧУВСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩОТО КЪМ ЛУДИТЕ И КЪМ НЕКАДЪРНИЦИТЕ КАТО ТЕБ НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗПИТВА СЪЧУВСТВИЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ СИ ПОЛУЧИ ЗАСЛУЖЕНОТО ЗА СВОЕВОЛИЯТА, КОЙТО СИ ПОЗВОЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!УВОЛНЕН БЕШЕ ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН ПЛЮЕШЕ В ПОДОБИЕТО СИ НА БЛОГ ЛЮБИМАТА НА ЦЕЛИЯ НАШ СПЛОТЕН КОЛЕКТИВ ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НИКОЙ НЯМА ДА ТЕ ТЪРПИ НА РАБОТА ЩОМ ПЛЮЕШ ДИРЕКТОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ ЗА КОЙ СЕ МИСЛИШ БЕ??????????????????????????КОЙ ТЕ Е УПЪЛНОМОЩИЛ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯШ КАТО НЯКАКЪВ МОРАЛИСТ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А СЕГА ТВОЕТО ЖАЛНО КВИЧЕНЕ ПРЕДИЗВИКВА САМО СМЯХ У НОРМАЛНИТЕ ХОРА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СКОРО ЩЕ ЗАКВИЧИШ ОЩЕ ПО ЖАЛНО КОГАТО РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ВЪРХОВНИЯТ СЪД Е ПОТВЪРДИЛ ЗАКОННОСТТА НА ПРИСЪДАТА НА ЛЮБИМАТА НИ ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЗАЩОТО СЪДЪТ НЯМА КАК ДА ПОДКРЕПИ ЖАЛЪК ПЛАЗМОДИЙ КАТО ТЕБ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ТИ ДАЖЕ НЕ СИ ЧОВЕК!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ЧОВЕК АКО СИ ЩЕШЕ ДА ИМАШ СЪЗНАНИЕ И ДА ПРИЗНАЕШ ВИНАТА СИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Анонимен каза...

Значи, имаш пари да водиш за собствена сметка поне пет измислени битки, като Дон Кихот срещу вятърните мелници, имаш време да обикаляш града като цветарка и да си пробутваш непоисканото мнение във всички административни и обществени инстанции в държавата, но нямаш време да изкараш пари за издръжката на семейството си и продаваш ланеца на сина си???

Пази Боже, ако и децата в Брезово ги учиш да постъпват толкова безотговорно и антисоциално, да обричат на мизерия и унижения своите роднини и близки, заради абстракциите и фантасмагориите на своето болно въображение!

Това твоето не е немотия, а неумение за планиране на разходите и разпределение на ресурсите, народът му казва "простотия" на това твоето!

Анонимен каза...

Права сте колежке! Грънчо е изперкал тотално! Всеки ден жалби пише кои луд директор ще го търпи така никой! Той си страда от акъла! Докато не се промени няма никои да му поногне! Уж е беден пък ланец продава!Лъже на поразия!

Анонимен каза...

До коментатори 1, 2 и 3 - да Ви се връща същото с лихвите!

Анонимен каза...

Другарките съвсем изперкаха, "безотговорно" и "антисоциално" било поведението на Грънчаров. :))))) Очевидно представите им за всичко са напълно извратени. Което означава, че нямат нищо общо с истината и с реалния свят.

Анонимен каза...

Ще ти дам 10 лв за тоя ланец давай ми го да го купя!

Анонимен каза...

Много ми е жал за сина ви. Моля, предайте му съболезнованията ми. За това, че се е сподобил с такъв баща.

Ангел Грънчаров каза...

Другарко мерзавке, още не съм умрял, че да предавате именно съболезнования на сина ми. Апропо, бихте ли обяснила как, по какъв начин децата се "СПОДОБИВАТ" с едни или други бащи? :-)

Bacho Кольо каза...

Това, че си възпитал такъв син е достойно за уважение.
Това, че въпреки тежкото си материално положение отделяш средства за помен на майка си е достойно за уважение.
Това, че правиш тези неща публично достояние е достойно за порицание.

Ангел Грънчаров каза...

Колю, приемаме, че си напълно прав (в някакъв смисъл). Но питаш ли се защо правя това нещо, а именно "правя публично достояние" тези неща? Коя е причината според теб? От глупост ли го правя? Или неизвестно защо го правя? А може би има някаква все пак причина да го правя? Може би е възпитателна тази причина? Или някаква друга причина има? Аз съм учител все пак. И си изпълнявам задачата може би, а, как ти се чини? Когато нещо не сме разбрали, следва да се опитваме да го постигнем... бързането (немисленето) тук не помага...