Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

петък, 15 март 2019 г.

Сблъсъкът на гражданина-блогър Грънчаров с тъй сърдечно копнеещата да се покаже по новините началничка на пловдивското образование Киркова


Вчера отидох в РУО-Пловдив за да говоря с Началничката Киркова. Почаках 40 минути да ме приеме. Тя обаче ми заяви още на вратата че много бързала щото чакала "среща с медиите". Заявих й, че аз също съм медийно лице и че е неоправдано дискриминационното й отношение към едни медии за сметка на други. Тя се изнерви, но ме прие - "за 2 мин. само".

Говорихме в ненормална обстановка, тя говори няколко пъти по телефона. Скарахме се, тя се държа неуважително към мен, аз винаги говоря с нея от позицията на гражданин. Което й е крайно неприятно. В един момент дори ме заплаши, че щяла да извика охраната да ме изгони.

Тръгнах си без да довършим разговора защото тя пак почна да говори по телефона. Пред входа се сблъсках с репортера на НОВА ТВ Бекриев. Ето защо била толкова нервна г-жа началничката: вълнувала се че тази вечер ще я дават по новините! :-)

Е, даваха я, но аз пък ще направя цяло предаване за нейния управленски морал по ПОтв. Нищо че ме заплаши да ме съди.

Пиша това в автобуса на път за Брезово и може да има грешки. За което моля да ме извините!

Хубав ден ви желая! О, аз вече почти съм в Брезово, което е на 40 км. от Пловдив! :-)



Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА: вечното в класическата и модерната философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, февр. 2009 г., 520 стр. Книгата ИЗВОРИТЕ НА ЖИВОТА, външно погледнато, е систематичен курс по философия, в който обаче твърде експресивно се тълкуват и вечните въпроси, вълнуващи човешките същества на тази земя. Подобна форма, именно курс лекции по философия, осигурява на автора така потребната живост, непосредственост и свобода в общуването със съзнанието на читателя. През цялото време той се стреми да бъде близо и да не изневерява на ония неизбежни сърдечни трепети, благодарение на които човекът става човек – и личност, разбира се. Опитва се да приобщава съзнанието на читателя към така вълнуващата мисловност на непреходното, която именно е истинското богатство на човека.

9 коментара:

Анонимен каза...

Таки Киркова ми прилича на чалга певачка! :))))

Анонимен каза...

Ти си луд, ще те осъди Киркова.

Анонимен каза...

Браво, това е нужно! Едно дело повече или по-малко - все тая!

Ангел Грънчаров каза...

За какво ще ме съди госпожа Киркова, другарко? За това, че съм казал какво се случи в кабинета ли? Аз не съм давал обет за мълчание, напротив, бидейки философ, съм дал обет за говорене на истината. Освен това съм гражданин, който е дал обет да се бори за демокрация. Реална, не фалшива. За това ли ще ме съди г-жа Киркова? Или за нещо друго? Пояснете се, другарко? Щот вий, другарките, както сме се разбрали веке, живеете на съвсем друга планета, немаща нищо общо с нашата... та по тази причина изобщо не можем да се разберем...

Анонимен каза...

Няма да има дело защото в членството и симпатизирането на БДСМ няма нищо подсъдно!

Анонимен каза...

Затова те уволняват от всякъде, защото не спираш да оплюваш всички.
Щом започна и с началничката на РУО няма да видиш добро. Ще те осъди като нищо за обиди и клевети по нейния адрес дето я снимаш и оплюваш.Търси си лекар Грънчо, изперкал си хептен.

Ангел Грънчаров каза...

Отворена другарко, нима си толкова малоумна, че не си разбрала, че тази снимка не съм я правил аз? :-) И къде го видя "оплюването"? Надо лечится, другарко!

Анонимен каза...

Спри с думата „Другарко”,нали мразиш комунизма.Ще те съдят че не се обръщаш с госпожо.Да си и дъртия комунист!!!

Анонимен каза...

Ще докладвам на г-жа Киркова как я оплюваш!