Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 27 май 2019 г.

Идиотизъм: на изборите в Мутроландия победи партията, която вече 10 години всекидневно доказва, че не може да управлява!


Ilian Vassilev: ... Изобщо изводите са много интересни и както казах - в тези избори няма победители. Запомнете това.



ГЕРБ могат да печелят избори, но не могат да управляват, поне не управление, които да прави реформи и да дърпа България напред. Предстоят серия от "катастрофи".

Действително срив в подкрепата за всички партии. Основният извод е, че народът обърна гръб на модела, на статуквото.

КРАТЪК МОЙ КОМЕНТАР ВЪВ ФЕЙСБУК: Пеевски стана евродепутат, тази гавра ще я понесем ли, няма ли пак да я посрещнем с протести?! Срам: мафията, ченгетата излагат България пред целия свят, а ние гледаме безучастно сякаш сме говеда!!!

Към негласуващите: заради вас Пеевски и Джамбазки са в Европарламента! Вие изпратихте тия скандални недоразумения в Брюксел!


Към негласуващите: ако бяхте гласували, ГЕРБ щеше да има 8%, а БСП - 6%, т.е. комунисто-ченгесарската мафия нямаше да ни граби!

ДОБАВКА, КАСАЕЩА ОТЧИТАНЕТО НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ В ПЛОВДИВ: Колегата-блогър Ники Димов, който беше председател на една СИК в Ж.К.Тракия, е съобщил в блога си, че неговата секция първа в града е предала изборните книжа в РИК, намираща се в панаира: виж Коя СИК първа предаде торбата с изборната книжа в РИК от район "Тракия" в гр. Пловдив на изборите за Европейски парламент на 26.05.2019 г.?. В коментар в блога му го поздравих за това, че са секция-шампион, че така бързо и качествено са си предали книжата.

Минавайки сутринта към 8 часа покрай панаира той ми каза по телефона, че е разговарял с излизащи от панаира членове на комисии, оказало се, че те са от район ЗАПАДЕН, та значи те му казали, че са пристигнали в РИК към 24 часа снощи, а са предали книжата си едва сега, към 8.00 часа. Те също така му съобщили, че са останали още 100-тина комисии, които тепърва ще предават своите книжа.

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците забележителната книга на философа Ангел Грънчаров ТАЙНСТВОТО НА ЖИВОТА: Въведение в практическата философия, изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2006 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN-13: 978-954-321-246-0, ISBN-10: 954-321-246-5, 317 стр., 10.00 лв. Авторът тръгва от простия факт, че човекът е живот, че ние сме живи и влюбени в живота същества, от което следва, че по никой начин не бива да му изневеряваме: да си мислим, че сме “нещо повече от това”, че сме “нещо повече от него”. Но човекът е и разбиращо същество, което значи, че не се задоволява с “простата даденост” на непосредствения живот, а непрекъснато търси смисъла, неговата ценност за нас самите. Оказва се, че ние живеем като че ли само затова непрекъснато да търсим себе си, което, от друга страна погледнато, означава, че постигаме себе си само когато свободно “правим” себе си, своето бъдеще, а значи и съдбата си. Пътят на живота у човека изцяло съвпада с пътуването към самия себе си, от което не можем да се откажем...

1 коментар:

Анонимен каза...

Защо да гласувам като това кои ще отиде в Брюксел по никакъв начин не може да повлияе на важните неща в живота ми.