Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 май 2019 г.

След нас дори и потоп, но докато сме на власт ще си се разпищолваме колкото си искаме!


Колегата-блогър Ники Димов, който беше упълномощен от групата небезразлични граждани да води кореспонденцията с институциите, е написал Отговор на МОН на писмото "Отворено писмо от граждани до институциите", в което съобщава, че е получил писмо от МОН, можете да прочетете в неговия блог как той представя този факт. А снимката на самото писмо дава възможност да разберете какво е развитието по сигнала на групата небезразлични граждани за ситуацията около ръководството на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин".


Ще има нова проверка от РУО-Пловдив на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин". И аз мога дори априори да ви кажа какви ще бъдат резултатите от тази проверка. Ако искате дори можем да се обзаложим, че ще бъде констатирано, че никакви нарушения няма, че всичко е ОК, че ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" е ръководена бляскаво, че директорката заслужава да бъде канонизрана за светица и пр. Сигурен съм, че ще пише неща от този род в документите след проверката. Просто принципът, от който се ръководят проверяващите, е следният "Гарван гарввану око не вади!". И един друг принцип също така действа сред нашите разпищолили се властници, ще го формулирам ето как: "След нас дори и потоп да дойде, докато сме на власт ще си се разпищолваме колкото си искаме!".

Толкова и по този пункт. Приятна вечер ви желая! Бъдете здрави!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Абонирайте се! Подкрепете свободната мисъл и свободното слово в България тъкмо когато те са в страшна немилост!  (Забележка: Можете да получавате броевете на в-к ГРАЖДАНИНЪ за 2011 г. ако пишете на имейл angeligdb [@] abv.bg)

7 коментара:

Анонимен каза...

Забравяш едно, аз не съм изкукал американец, познавам Балканите... Още когато си отишъл да учиш y Ленинограда кво е имало y главата ти, осевeн идеологеми, а?... Отиваш там и ай, ай, ай, комплексираното смахмузено бълхàрче се опълчва на всичко, дет не го знае от селскио си двор с черешовото топче, ок?... Че и се надува постоянно, BG смятат че са източника на цивилизацията на таa Земя...



Те в тъпоумието си дори не подозират, че имаме 1 милиард индийци, а също толкова китайци...



Това за бае Ганя е нищо, той е слънцето на таa планета, йей!...



По-болен е и от Хитлер, аз да ти кажа... Това нищожество се прави на велик руснаk, теа сливенско-столипинови цигани искат да са по-велики от Русия, че иначе...



Смех и плач, а са толко прости, че не искат да прочетат пак Алеко, той го е казал за европейската, sorry, солунската митница, ок?...



Немат спасение теа маймуняци, ей Богу!



Аз казах! (тъпоумнио филм за хановете)...



А дали гърците праат филми за ханове, а? А турците?...



Опаа, байганьовците пак са сами на планетата, а защо ли - еми щото нема други кат тех, ок?...



Нема, и у складо нема, ок?...





Ае

А. от Австралия

Анонимен каза...

как може толкова силно да мразите ? Измъчват ви жабите и гущерите късно през нощта и рано сутрин, нали ? Не можете да спите, омразата ви погубва! Не спирате да сипете доноси и да вредите на училището, за да докажете тезата, която толкова издиша, че всички институции в държавата ви го доказаха.

Починете си господине, отдъхнете някъде в планината за седмица, спете на палатка, запалете огън, порадвайте се на звездите. Тъжно ми е да ви гледам така, умен човек сте, а изтъкан от злоба.

Искам да видя как използвате потенциала си, имате много какво да дадете на обществото! Много се зарадвах, когато казахте, че преподавате на студентка, пожелавам ви общуването с нея да ви върне първоначалния плам за преподаване!

Бъдете здрав, всичко добро!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, къде срещате у мен омраза? Бихте ли се аргументирала? Може би имате халюцинации, а? Може би сте извратена и добротата ми, дето блика от мен, да я възприемате като "омраза" - щот тъкмо Вие самата сте заслепена от точно тази емоция? А на мен лично чувството омраза ми е напълно непознато...

Анонимен каза...

Добро ли е да пишете всеки ден, че директор или някой от управляващите се е "разпищолил"?, явно вашата преценка за добро е много грешна, добро ли е всекидневно да заливате блога си с омраза, с подигравки за управляващите, да наричате всички комуноиди, страхливци, мижитурки и прочее. Ако имате нужда от часове по човешки ценности има много места на които хората биха ви помогнали с удоволствие, особено когато разберат потенциала ви! Добро ли е, когато скланяте обществото и учениците си да хвърлят домати по прозорците на училището и да бойкотират учебния процес? Много сте сбъркал, ако слагате това в графата с добро и моля ви, не казвайте, че това са тестове направени от вас, за да видите как ще реагират. Самото твърдение е безумно и би минало при някое дете на 7 години, но не и при възрастни хора. Ние живеем в общество и за да съществува това общество трябва да спазваме някакви норми, без значение дали ни харесват или не. Защото утре някой на улицата може да прецени, че иска да експериментира с това да удря случайни минувачи по улицата, ей така за експеримента? Лошо учите подрастващите, г-не!

Не ви мразя, тъжно ми е за вас, тъжно ми е, че имате потенциал да пишете и имате акъл да създавате, а насочвате цялата си енергия в това да рушите около вас, защото смятате, че като учител с 30 години стаж, всички са ви длъжни. Но г-н Грънчаров това не е комунизмът в който сте живял, това е демокрация, тук всеки се труди, полага усилия за общото благо с каквото може, никой не е длъжен на другия. Никой няма да ви държи, само защото имате 30 години стаж, това не е фактор, който ще доведе до назначаването ви някъде.

И аз изразявам несъгласие със състоянието на страна ни, в това живеем, знам че е жалко, но е факт. Директорът на гимназията няма да промени системата и вие много добре го знаете, искате умишлено да навредите на тази жена, на всички стая ясно.

г-н Грънчаров, починете си, времето е топло. Поразходете се в планината, спете под звездите, повярвайте ми, ще помогне. Елате по-силен и по-разумен и направете нещо съществено за образованието в България. Няма значение дали сте в или извън училище, достатъчно добре познавате образователната система.

Бъдете здрав!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, лигавото Ви писмо за малко да ме разплаче от умиление, как може да сте толкова подла, лицемерна и също така плоска в "разсъжденията" си? Представата Ви за добро и зло, другарко, е твърде сбъркана, интересно е, че дори не изпитвате неудобство да се мъчите да продавате на краставичар краставици. Не Ви ли е поне малко срам за тъй подлото си поведение, другарко?

При демокрация ли живеем сега, другарко? Кой Ви каза това и сигурна ли сте, че не Ви е излъгал? Нима е демокрация имащите власт да се разпищолват и да си правят каквото им скимне, а пък подчинените им да са принудени да понасят всички гаври?

Другарко, Вие даскалица ли сте? Малее, другарко, ако сте даскалица, нима никой не Ви е казвал, че не ставате за тази работа, щот моралът Ви е сбъркан? Горките Ви ученици, другарко, малее, как ли те още Ви търпят?

С това за звездите надминахте самата себе си, другарко! Нищо по-тъпо не можахте ли да измислите?! Учениците би следвало да почнат да ви замерят с развалени домати когато почнете да бълвате тъпите си поучения. А аз просто се дивя на морала Ви...

Анонимен каза...

Държите се несериозно, така ли водите спор? Жалко, жалко, наистина! После се чудите защо никой не ви подкрепя, как да ви подкрепи с такова поведение ?

Как е възможно човек да изпише 15 реда и да не каже нищо ... тъжно, наистина!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, просто са Ви сбъркани представите за нещата от живота. И то кардинално. Живеете с напълно сбъркани представи. Що е добро, зло, истина, сериозно, несериозно, правилно, неправилно и прочие изобщо не Ви е ясно, много сте се объркала. И то е под влияние на тъпи емоции, нали разбирате? Мразите ме и затова всичко възприемате изкривено, наопаки. Такива работи. Тежко Ви е положението. Май дори и не може да Ви се помогне, до гроб ще страдате от тия свои съвсем сбъркани представи...