Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 29 май 2019 г.

Дори и на този свят има справедливост, възмездие и разплата за греховете!


Тази сутрин ми се наложи да напиша (и да изпратя до адресатите) следния документ:

До г-н Росен Раев, частен съдебен изпълнител
До г-жа Стоянка Анастасова, директор на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин",
взискател и възложител на частно изпълнително дело 20199100400340
До г-жа Иванка Киркова, Началник на РУО-Пловдив
До инж. Борислав Стаматов, омбудсман на Пловдив
До г-н Иван Тотев, Кмет на Пловдив
До г-н Данаил Кирилов, Министър на правосъдието
До г-н Красимир Вълчев, Министър на науката и образованието
До г-жа Мая Манолова, омбудсман на Република България
До г-н Бойко Борисов, Председател на Министерския съвет на Република България
ДО ВСИЧКИ МЕДИИ

ЖАЛБА ПОД ФОРМАТА НА ОТВОРЕНО ПИСМО

от Ангел Иванов Грънчаров, принудително безработен учител по философия и гражданско образование с 33 годишен стаж, жертва на произвола, упражняван от тъй иновативната и усърдна, направо неуморна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в Пловдив

Уважаеми дами и господа,

Намирайки се в процес на напълно доброволно изпращането на присъдените от съда съдебни разноски и вече след пълното изплащане на задължението си аз научих, че съвсем злонамерено и репресивно съм бил даден от г-жа директорката на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" на частен съдебен изпълнител Росен Раев, а той пък, подведен от нея, неправомерно е образувал частно изпълнително дело - и ми е наложил запор на банковата си сметка, на която получавам в момента работната си заплата (минималната за страната, в момента съм принуден да работя като нощен пазач - за да преживявам някак). Написах съответната жалба до г-н Министъра на правосъдието (и до други овластени длъжностни лица), а също така и до причинителите на същия този произвол, с която ги уведомих за случилото се, написах и молба до г-н ЧСИ Раев и до г-жа директорката на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин", от които поисках да коригират поведението си, мина вече доста време, но от страна и на двете овластени лица не последва никаква реакция. Дойде моментът, в който по запорираната от ЧСИ Раев банкова сметка получих своята заплата, оказа се, че не мога да разполагам и със стотинка от нея, което означава, че г-н ЧСИ Раев и г-жа директорката на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" фактически ме ограбиха - и ме лишават от каквито и да било средства за съществуване, поставиха ме в крайно унизително състояние, въпреки че, както е известно, отдавна съм изплатил своето задължение (и те добре знаят това!). Сюблимното в тази възмутителна история е, че въпреки фактическото положение г-н ЧСИ Раев и г-жа директорката на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" продължават съвсем неправомерно и в противоречие с елементарния разсъдък да се опитват още веднъж да вземат от мен сумата от 500 лева, която отдавна е изплатена от мен, и то съм я изплатил преди изобщо да съм знаел, че спрямо мен е образувано въпросното така абсурдистко, но за сметка на това съвсем репресивно частно изпълнително дело! В тази връзка искам да заявя следното:

Уважаема г-жо директор на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин",
Уважаеми г-н частен съдебен изпълнител Росен Раев,

Отидох в банката и занесох там служебна бележка от фирмата, в която в момента работя, с която удостоверих, че преведената по банковата ми сметка сума е работна заплата, минимална за страната, която ми е необходима за съществуване; от банката ми казаха, че върху банковата ми сметка частен съдебен изпълнител Росен Раев е наложил такъв запор, че остават блокирани и неизползваеми от мен абсолютно всички средства, които постъпват в сметката; банковата служителка ми даде документи, доказващи тази ситуация, това фактическо положение на сметката ми. Обадих се в кантората на частен съдебен изпълнител Росен Раев, оказа се, че той в момента не е там, разказах на неговата секретарка за това, че съм бил в банката и че се е оказало, че наложеният върху сметката ми запор не ми позволява да си изтегля дори и минималната работна заплата, необходима за съществуването ми; тя провери и ми заяви, че информацията, дадена ми от банката, "не била вярна", запорът бил позволявал да си изтегля въпросните средства, необходими за съществуването ми. Тя ме посъветва отново да ида в банката и за съобщя това; отново отидох в банката, там отново ми заявиха, че това, което са ми казали от кантората на частен съдебен изпълнител Росен Раев, не отговаря на истината! И ме посъветваха отново да ида при г-н Раев, т.е. аз неочаквано бях превърнат в нещо като футболна топка. Факт е обаче, че аз трети ден се мъча да получа някакви средства за съществуването си от своята работна заплата - и не мога да получа и стотинка!

Уведомих по телефона г-н омбудсмана на Пловдив, той ме посъветва да заведа съдебно дело и да си търся правата по съдебен ред: как обаче да стане това, като аз не разполагам с абсолютно никакви средства не само за завеждането на каквито и да било нови съдебни дела (спрямо тъй своенравната и отмъстителна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в последните пет години съм водил пет съдебни дела, които ме разориха напълно!)?! Г-жо директор на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин", г-н частен съдебен изпълнител Росен Раев, сега виждате ли до какви последствия води този несрещан до този момент от мен произвол, който наруши всички най-елементарни норми на приличието, на правото и на морала едновременно?! Добре де, давате ли си сметка как аз изобщо ще оцелея в кошмарното положение, което беше създадено благодарение на вашите умишлени злонамерени действия?! Нима за вас специално, държа да ви попитам и това, не важат дори и най-елементарните норми на приличието - и на човечността?! Не чувствате ли известно неудобство да причинявате всичко това на възрастен човек като мен, инвалидизиран, с болно сърце, който при това е български учител, през целия си живот самоотвержено е работил на така буренливата нива на българското образование и възпитание?!

За да разбера вашата реакция, за да ви помогна да се вразумите някак, доведен до такова едно тежко положение, в отчаянието си аз си позволих да заявя, че в съзнанието ми се е появила мисълта дали пък ако прибягна до едно крайно, екстремно средство, а именно самозапалване, вие в един момент ще осъзнаете какво си позволявате да правите. Е, позволих си в писмен вид да заявя и това, интересно ми беше да разбера, че вие двамата не реагирахте никак, сиреч, без капка неудобство за причиненото ми, фактически казахте: е, добре де, самозапали се, щом животът толкова ти е опротивял, голяма работа, че ще се самозапалиш, като умреш от мъчителна смърт, ний пак ще си получим парите, които ни "дължиш" - от твоите наследници ще ги получим дори и тогава!!! Да, аз така разчетох липсата на каквато и да било реакция от ваша страна, пардон, всъщност реакция от ваша страна имаше, вие уведомихте... полицията за това, че ви досаждам, аз за две седмици благодарение на вас бях разследван от полицията, бях третиран сякаш съм престъпник - понеже, моля ви се, съм бил застрашавал "обществения ред в държавата"! Добре де, но нима в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ "общественият ред" изисква жертвите на произвола да бъдат наказвани и тормозени до безкрайност, а причинителите на невиждания арогантен тормоз върху тях, само защото са в привилегирована позиция, имат правото да си правят каквото им скимне?! Простете, но аз като гражданин на своето многострадално, но въпреки това свидно (независимо от преживените унижения) отечество съм длъжен да ви кажа, че съм принципен противник на такъв по изцяло мутренски начин разбиран "обществен ред"!!!

Марк Аврелий, императорът-философ, който разви така бляскаво идеите на стоицизма. Как смятате, дали да не сложим неговото изображение на корицата на новия брой на списание ИДЕИ, който подготвяме в момента?

Уважаеми г-н Министър на правосъдието,
Уважаеми г-н Министър на образованието и науката,
Уважаема г-жо Началник на РУО-Пловдив,

Понеже въпреки всичко, което ми се стовари на главата в последните години благодарение на тъй иновативната и усърдна, направо неуморна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в Пловдив, аз си позволих, в качеството ми на български учител и също така на изследовател на нравите в свидното ни отечество, да опиша всичко случващо се и под формата на поредица от жалби, доклади и пр., всичките публикувани в блога ми за да стигнат до напълно безучастно гледащия тези възхитителни сеирища народ (и до не по-малко безучастно гледащите тия ексцесии слугински медии!), да Ви уведомя по надлежния ред за ставащото във подведомствените Ви области; интересно е, че Вие в качеството си на длъжностни лица в тия памятни години не сторихте фактически абсолютно нищо, с което ефективно да спрете терора върху моята личност! Не зная дали си давате сметка какво означава Вашето поведение, е, добре, ще си позволя да Ви кажа и това, зер съм български учител и съм привикнал да съм пределно ясен и честен: ами това означава, че Вие всичките с цялата си власт фактически застанахте ЗАД, сиреч санкционирахте провеждания от въпросните самозабравили се особи терор и тормоз над личността ми!!! Позволявам си да кажа това защото се стигна до ненормалната ситуация аз, жертвата на този терор-и-тормоз, и в същото време гражданин на свидното ни отечество, се нагърбих фактически с Вашите отговорности, с отговорностите, които Вие, като властващи длъжностни лица, би трябвало да носите!!! Добре де, как е възможно да се стигне в нашата тъй приказна страна ний, жертвите-граждани на Вашата самозабравила се власт, да вършим Вашата работа и да поемаме Вашите отговорности, да вършим тази Ваша работа и да се обременяваме с Вашите отговорности, а Вие в същото време да гледате напълно безучастно и... да си получавате тъй добрите заплати?! (Ний, гражданите, да работим, а Вие, не вършещите работата си и дезертиралите от отговорностите си властници, да получавате само облагите, само да си получавате заплатите, добре де, за какво, прочее, получавате тия въпросните заплати - виждате ли до какъв логичен извод стигаме ний, гражданите, ний, жертвите на Вашето управленско безхаберие?!)

Уважаеми г-н омбудсман на Пловдив,
Уважаема г-жо омбудсман на България,

Позволете да Ви запитам само това: Вие лично, от висотата на своето положение и на своите отговорности, нима също възприемате описаното по-горе фактическо положение за "нормално", нима то отговаря на Вашата представа за "обществен ред"?! Години наред Ви информирах надлежно за случващото се, уважаема г-жо Манолова, въпреки Вашата всекидневно демонстрирана (предимно пред медиите!) "социална загриженост за онеправданите", Вие специално не благоволихте да направите АБСОЛЮТНО НИЩО за да спомогнете да се излезе от кошмарната ситуация, в която се оказа моят случай примерно, добре де, нима смятате, че си въпреки всичко си изпълнявате поне своя служебен дълг и отговорности?! Кого ще убедите в това?! Г-н Стаматов се опита нещичко да направи, но не посмя да отиде по-нататък, а именно да предприеме действия, които действително ефективно да повлияят най-вече на неговата посестрима, именно тъй иновативната и усърдна, направо неуморна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в Пловдив, която също като него получава заплата от нашите, на гражданите, данъци; това, че неговите действия нямаха ефект какво показва, какво то говори?! Че не желае да спомогне да се реши проблема - или че държи непременно докрай да си остане верен на народната мъдрост "Гарван гарвану око не вади!"?!

При създалото се положение Ви питам всички Вас, овластени длъжностни лица: правомерно ли е според Вас аз да работя, а г-н Росен Раев да ми прибира ЦЯЛАТА ЗАПЛАТА до последната стотинка - и да ме оставя без каквито и да било средства за съществуване?! Добре де, аз при това положение как ще живея не само в близките три месеца (докато изпратя исканата от него сума от 1270 лева, в това число той се мъчи да вземе още веднъж, т.е. ПОВТОРНО, ония 500 лева, които аз отдавна вече съм изплатил на неуморната взискателка, именно така иновативната и усърдна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин"!), но и ония 1450 лева, които аз, вземайки заеми от мои приятели, вече доброволно бях принуден да платя на въпросната иновативна и усърдна, направо неуморна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в Пловдив (става дума за разноските за съдебните дела, чрез които аз, като жертва на нейния забележителен административен произвол и като гражданин, се опитах донейде да й помогна да осъзнае в един момент какво е дръзнала да прави, за жалост напълно безуспешно: въпросната така иновативна и усърдна, направо неуморна директорка на ПГЕЕ "ТЕТ Ленин" в Пловдив се оказа моят, за съжаление, най-невъзприемчив ученик!)?! Да, питам Ви, уважаеми властващи длъжностни лица, как и с какви средства аз ще живея, след като се очертава много месеци наред да работя на своята работа (на минималната, дори под минималната за страната заплата!), а пък в същото време за мен да не остава нито стотинка средства за съществуване, за живот?!

В отчаянието си аз в последните няколко дни в блога си написах текст със заглавие Тръгвам по Главната улица с паничка в ръка и с табелка "Подайте учителю за храна!" и ще ви тормозя докато нещо не замърда в твърдите ви като бетон сърца!, който прилагам към настоящата жалба. В светлината на случващото се в последните дни, което Ви описах най-надлежно по-горе, аз наистина не виждам друг изход освен наистина да тръгна да прося по Главната улица на Пловдив и да моля гражданите да ми подхвърлят нещичко, за да оцелея някак в толкова кошмарните обстоятелства, в толкова тежката и унизителна ситуация, в която се намирам благодарение на Вашето, повтарям, управленско безхаберие-безотговорност. В тази връзка, уважаеми г-н Кмет на Пловдив, моля да разпоредите на съответните длъжностни лица да ми изготвят съответния документ-разрешително, с който аз напълно законно да започна в близките дни да провеждам тази толкова особена форма на граждански протест, а именно дейността ПРОСЕНЕ или ПРОСИЯ! (Хем ще прося, разхождайки се със съответните плакати по тялото си по Главната улица, хем ще дърпам количка, в която ще бъдат сложени всички мои книги, искам, понеже Пловдив е Европейска столица на културата през 2019 г., да покажа на пловдивчани до какво окаяно положение беше доведен от всички вас един български учител, един български културен деец и писател, да, до края на 2019 г. се очертава, уважаеми г-н Кмет, аз да стана тази толкова многозначителна културна, така да се рече, атракция на Главната улица на Пловдив! Нека туристите от цяла Европа и от цял свят с очите си имат възможността да видят как в тъй приказната страна МУТРОЛАНДИЯ самозабравили се представители на мутренската власт се отнасят и до какво положение довеждат не само български учители, имащи дързостта да не са покорни мижитурки, но и български писатели, цял живот наистина неуморно работили на нивата на българската култура, духовност, философия и прочие.

Уважаеми г-н Премиер,

Навремето атиняните, овладени от ужасно безразсъдство и заслепение, убиха Сократ, най-великият философ на Атина и най-мъдрият от тогавашните гърци. В годината, в която Пловдив е Европейска столица на културата, пловдивчани очевидно са се амбицирали, дето се казва, да сложат атиняните "в малкото си джобче", тоест не само да убият един свой философ (пък макар и не най-мъдрия, най-великия!), но и да го убият, така да се каже, по най-перфиден и мъчителен, жесток и унизителен, тоест по чисто мутренски, така да се каже, начин: да го оставят да умре от унижения пред очите на целия град - защото нали не смятате, че моето болно сърце има такава безпределна якост и сила, че да издържи на униженията, наложени ми от самозабравилите се властници на установената от Вас самия мутренска власт?! Пиша Ви това, щот в качеството Ви на... падишах в съсипаната до основи българска "демокрация", с извинение, нищо не става без Вие да разпоредите, без Вие да се намесите. Разбира се, знам добре, и това мое отворено писмо до Вас ще бъде скрито от вас от Вашите чиновници, както те направиха и с всички останали мои отворени писма до Вас. Нека да е така. Но за мен беше важното да кажа всичко това не на Вас специално, а на оскотелите от дивотия свои напълно безучастни сънародници, които в мнозинството си позволяват и на Вас, и на всички подражаващи Ви надолу по държавната пирамида разпищолили се тотално управници, да правите беззаконията и безобразията, за които моя случай е само малък пример и илюстрация. Ще си позволя да кажа също, че това, което на мен специално ми се стовари на главата в последните години, не се е случвало на български учител дори и в най-дивите и безпросветни времена на т.н. "турско робство", напротив, във вековете на владичеството над България на Османската империя към учителите всички са се отнасяли с дължимото уважение, не като сега!

Спирам дотук. Продължавайте да мълчите и да се разпищолвате още колкото си искате. Като философ обаче се чувствам длъжен да Ви уведомя, че на този свят може и да няма справедливост, възмездие и разплата за греховете (аз лично смятам, че дори и на този свят все пак в крайна сметка има такова!), но на "оня", т.е. на другия, на истински духовния свят има не само разплата, но и има дори висша, безапелационна справедливост, от която няма как и къде да избягате или да се скриете!

С НАЙ-ДОБРО ЧУВСТВО: (подпис)

29 май 2019 г., Пловдив

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако някой от вас, дочелите този текст (ако изобщо има такива, в което много се съмнявам!), има две минути, може да копира линка и да го сложи на моята страница във Фейсбук (от която бях опраскан след надлежния донос против мен!), също така не пречи да го сложи и на страницата в моя подкрепа, нищо че тя в последните дни се стопи набързо, щот хората вече не щат да имат нищо общо с толкова лош човек като мен, дето не мирясва, ами продължава да мърда и да протестира!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

13 коментара:

Анонимен каза...

Учителки сте от гимназия от гр.Варна, днес изчетохме всичко, целия ни колектив, направо се скъсахме да се смеем на глупостите ви!Стигнахме до извода че вие наистина имате сериозен проблем душевноболен сте, а и директорката също не е добре с мозъка, с една дума и на двамата ви хлопат дъските и трябва да си запишете час при психиатър, имате нужда от лечение! Как могат такива учители луди като вас да възпитават младото поколение! Възмутена съм
Учителка по математика
29.05.2019г.

Анонимен каза...

Не виждам нищо ненормално у господин Грънчаров и ми е интересно с какви очи вие виждате света, че чак ви е смешно дори. Да се обосновете можете ли?
И аз съм учител.

Анонимен каза...

Ако вие одобрявате Грънчаров значи не стедобре и вие като Грънчаров.

Анонимен каза...

Г-н Грънчаров, здравейте, много съм обезпокоена! Направо се страхувам от родната си страна и сериозно смятам, че тази история за Вас ще свърши зле.

Те не само са крадци на парите и труда ни, това са изверги и убийци! Благодарение на парите, които крадат, ръцете им са безкрайно дълги - ето, че стигнаха и до новата Ви месторабота. По-зловещо нещо няма никъде, управляват включително фейсбук и другите средства за комуникация между хората. Не знам докъде ще стигнат, но не е мъдро да ги нападате, в опасност сте според мен. От тях не може да се избяга в рамките на страната, извън граница трябва да сте за да ги посмеете да ги изобличавате. Помислете! Просто ги игнорирайте, пишете си книгите без те да имат достъп до тях. Всичко, което се случва там, в България, е нечувано, това е мракобесие, уродливост, аномалия, чудовищно е, не намирам думи!

Г-н Грънчаров, тия разпищолили се мутри са способни да Ви убият буквално за да Ви отмъстят. Както се връщате от работа някоя сутрин ще Ви изпратят убиец, ще инсценират "битова свада" между Вас и него, за да Ви омърсят паметта примерно ще кажат, че сте бил пиян, сбил сте се с този човек дори на политическа основа и той ще Ви прободе с нож. Или ще инсценират "случайна катастрофа" с кола и ще Ви убият. Много Ви моля престанете да пишете в блога си, замълчете, изчезнете, скрийте се и си пишете книгите без да публикувате нищо. Вие всеки ден дразните толкова много хора намиращи се на власт и те в един момент ще решат да се разправят с Вас кардинално.

Плаша се за Вас. Ако бяхте като мен в чужбина щеше да е по-безопасно да пишете, но сега сте на вълка в устата. Да продължавате да пишете е пълно безразсъдство от Ваша страна. Затова Ви моля да обмислите сериозно това, което Ви казвам.

Аз очаквам нервите на мутрите скоро да не издържат и те да престанат да чакат на умрете от естествена смърт. Ще Ви убият без да им мигне окото, ще Ви пратят убиец, който ще Ви убие така, че и в последната си минута да излезе, че сте опозорен, че сам сте си предизвикал смъртта или нещо подобно. Предупреждавам Ви, помислете сериозно.

Ваша бивша ученичка от тета

Ангел Грънчаров каза...

Здравейте,

Сега виждам коментара Ви и веднага Ви отговарям.

Благодаря Ви за загрижеността и за труда да ми пишете за да ме предупредите да внимавам. И да се уплаша за живота си. Може би сте права, че има голяма опасност да продължа. Ще помисля сериозно върху думите Ви. Но още сега мога да Ви кажа нещо, познавам себе си и зная добре какво ще направя.

Аз отдавна съм се прежалил. Те така или иначе ще ме убият, дали ще е по-бързо или по-бавно е почти без значение. В някакъв смисъл бързата смърт дори е за предпочитане. Щото другият начин е да ме оставят в една продължителна агония, примерно да умра от глад. Всъщност аз имам болно сърце и в този случай пак ще умра бързо, да се надяваме. Но има и още нещо, което ми хрумва в този момент.

Не ние самите трябва да се грижим за това кога ще умрем, а има Кой да се грижи за това. Единствен Бог се грижи за това кой колко ще живее тук, на земята. Така че аз нямам право да предприемам каквото и да било за да се опитвам да си удължа живота. Това е безсмислено. Когато си дойде отредения ми последен час, нищо няма да може да спре неотвратимото. Ние може да имаме свобода, но тя не е безпределна. Също така нямаме право да избираме как именно ще умрем и прочие. Затова аз тези грижи относно това кога и как ще умра ги нямам. Нашата същинска и най-важна грижа е как да живеем, и то по възможност достойно. Знаете какъв е моят отговор на този въпрос. Цял живот съм живял както съм смятал че съм длъжен да живея, ето, сега, накрая, да почна да проявявам малодушие и от страх да се мъча да променя живота си, ми се вижда неправилно (да употребя тази неутрална дума) Или направо казано тъпо. Остана ми още малко да живея, ще го проживея този остатък така, както съм го живял досега. В борба живях живота си. Моята борба е за правда, за свобода, за достоен живот. Грозно е в последните си моменти да дезертирам и да изменя на себе си, на своята философия на живота.

А как точно ще умра - това е грижа на Бог, то не е дори от прерогативите на враговете ми, които наистина са способни да пратят убийци за да ме довършат. Аз срещу ченгетата от ДС писах цял живот, колко му е да ме претрепят. Но казах, че Бог отговаря за тия неща и той най-мъдро ще реши.

Няма как и да бягам в последните си дни от България. Мой приятел-фантазьор от Австралия ми е обещал като се види в пари да ми прати за да ида да поживея малко и евентуално да умра там, в Австралия. Но това е химера. А дали ще доживея дотогава - не знам. Но си мисля и друго: в момента, в който аз самият си взема торбичката и тояжката и тръгна да бягам от България, точно тогава България ще загине. Без мен България няма да е същата. Докато в България има идиоти като мен, тя е жива и има надежда, може би Бог тъкмо заради идиотите като мен се грижи за България, знам ли?! Не знам нищо и не ща да зная. Не ни е дадено да знаем за тия неща.

Такива работи. Повдигнахте хубава тема за размисъл и дори за разговор. Дали да не публикувам нашите коментари и да обява такава тема за дискусия?! Дали пък това няма да е капката, с която ще прелее чашата на търпението на мутро-ченгесарските властници? Дали да не проверим това, а? Интересно е според мен...

Желая Ви добро! Бъдете здрава!

С поздрав от сърце: Ангел Грънчаров (един напълно луд, според разпространените български представи човек, който не си гледа собствения личен интерес, а е съвсем полудял и затова се грижи за ОБЩИЯ ЧОВЕШКИ ИНТЕРЕС - щот си е втълпил, че трябва да живее докрай като свободна личност, като философ, като истински учител, като изпълняващ духовната си мисия учител и пр.)

Анонимен каза...


Вх. № 432/30.05.2019 г.

pgee plovdivДобър ден ,
изпращаме Ви входящ номер АД-02-389 / 30 .05.2019 .

РУО Пловдив

Анонимен каза...

Уважаеми господин Грънчаров,



Уведомяваме Ви, че Вашето писмо е получено в Министерство на правосъдието и регистрирано с номер 94-А-108/30.05.2019 г.



С Уважение,



Христо Захариев



Главен експерт

Дирекция „Канцелария“

Министерство на правосъдието

Bacho Кольо каза...

Ситуацията ти е трудна до невъзможност, ти си под огромно напрежение и правиш излишни телодвижения.
Какви са тези драсканици, с които атакуваш всички възможни и невъзможни институции?!?
Излишно хабене на време и енергия!
Отвсякъде ще получиш един и същ отговор - Уважаеми г-н Грънчаров, съчувстваме Ви безкрайно. Но справедливият и безпристрастен български съд се е произнесъл за Вашата вина. Ние нищо не можем да направим.

Имаш само един шанс, при това не особено голям - нарича се Европейски съд за правата на човека.
Ако те не ти помогнат, уповавай се на Господа...

Анонимен каза...

Здравейте!



Кореспонденцията е заведена с №94-2777/30.05.2019 г.



Приемна на МОН

Ангел Грънчаров каза...

Колю, прощавай, а каква е моята вина, според българския съд? :-) Интересно ми е да разбера какво си разбрал от казуса ми...

Bacho Кольо каза...

Какво съм разбрал аз няма никакво значение за теб. Важното е какво е разбрал Върховният административен съд на РБ. Той вече отсъди. Ги имаш много малко полезни ходове оттук нататък.
Не ги пропилявай!

Ангел Грънчаров каза...

Върховният КАСАЦИОНЕН съду Колю, слабо го вълнува какви идиотщини правят директорките на училища в България. Не е работа на ВКС да решава какво трябва да се прави в образователната система, това не е негова прерогатива. Това са неща, които по-скоро следва да вълнуват гражданите, щото техните деца и внуци страдат от неуредиците. А аз моето, Колю, съм го дал и направил. Съвестта ми е чиста. Правил съм това, което трябва. Други би следвало да се безпокоят за идиотщините, които са направили.

Анонимен каза...

Уважаеми господин Грънчаров,

Вашият входящ номер е 4613/06.06.2019 г.

С уважение:
Деловодство на омбудсмана на България