Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 19 юни 2019 г.

Хуманитарна и благотворителна акция за изплащане на наказателната "глоба", която ми наложи тъй войнствената директорка на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин"


Колегата (философ, учител и блогър) Райчо Радев (от Перник) е публикувал в блога и във Фейсбук следния текст, призовавайки хората (гражданите) да участват в хуманитарна акция с оглед да ми помогнат да изплатя наказателната санкция или "глобата", която ми наложи тъй войнствената директорка на пловдивската ПГЕЕ "ТЕТ Ленин", дала ме на частен съдебен изпълнител (въпреки че съвсем доброволно вече си бях изплатил задължението, отсъдено от съда):

Приятели, познати, добронамерени хора,

Учителят по философия от Пловдив Ангел Грънчаров в крайна сметка загуби делото, което води две години срещу уволнението си, а след като си беше изплатил задължението, което присъди съдът, частен съдебен изпълнител му поиска нови 1270 лева! Оказва се по мнението на адвокатите, че няма законен начин да обжалва тази нова немалка сума пари. Той в момента работи като нощен пазач, но заплата от 450 лева не е достатъчна да покрие този нов разход.

По тази причина се налага да му помогнем. Парите, които аз ще му изпратя (50 лв.) са малко. Който има възможност да помогне и желае да покаже човечността и солидарността си, би могъл да изпрати своята лепта на ето тази сметка:

БАНКОВА СМЕТКА: Ангел Иванов Грънчаров, Пловдив 4000,
UniCredit Bulbank UNCRBGSF BG14UNCR75271055278414

Благодаря! Ангел ще публикува информация за получените и платени суми.

(Моля разпространете този призив където можете!)

ЗАБЕЛЕЖКА, която написах във Фейсбук: Благодаря много за призива и за подкрепата, Райчо, жив и здрав да си! Искам да кажа още нещо, което е важно. Ще направя нужното понеже на тази сметка е наложен запор (което значи, че аз не мога да разполагам с нея, даже и собствената ми минимална заплата, средствата от която са ми необходими за да съществувам някак, мога да я получа след много усилия и натиск върху банката!), иначе казано всичко, което постъпи по нея, мигновено отива в банковата сметка на частния съдебен изпълнител Росен Раев от Пловдив, затова ще направя нужното информацията за средствата (сумите), пристигнали по тази сметка от граждани, да получат пълна публичност, т.е. ще публикувам в блога си и във Фейсбук съответните банкови документи, доказващи тия постъпления. Иначе казано, гарантирам, че няма да бъде злоупотребено с нито една стотинка от постъпилите евентуално дарения от гражданите. Предварително най-сърдечно благодаря на ония от вас, които ще откликнат на този призив - те направо ще ме спасят в толкова тежкия момент, който се стовари върху побелялата ми глава!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

15 коментара:

Анонимен каза...

Ало, Трашов (Това май не е много българска фамилия, а?), дай го по-полека с псувните в блога на Грънча (лицето Ангел Грънчаров). Не знаеш кой стои от другата страна. И Найден Георгиев е истински човек, ако нямаш нищо против.
Дай го полека, защото ще получиш удар от злоба. Твоите съветско-руско-турски истории, които излагаш, са достойни за Карлуково. Знаеш ли какво има там? Гледам, от Варна си, та си мисля, че морето не ти действа много добре на здравето. Иди и покопай малко. Ще ти олекне. Помогни на Димов и Грънча, може и да извадеиш някой и друг лев.
По-полека със заплахите само, защото, ако не си осведомен, народът е достатъчно оглупял и полудял, благодарение на капиталистическото иго. Само, ако нямаш нищо против. Никой няма вина, чеси рмазиш живота и прекарването на младините по времето на социализма, ОК?
Предвид болнавите писание и на особата „А. от Австралия” започвам да си мисля, че ти пошеш под няколко различни имена. Аз разлика в стилистиката не видях.
Нека да кажа, че да се гордееш, че си близък с плужека А.Г., е е признак на добро здраве. Тоя смешник е бил буквално оставян безмълвен, благодарение на аргументите, които съм използвал в часовете му. При това не един и два пъти. ОК?
Обаче железобетонът не се мени. И ти ще су останеш железобетонна глава до края. Тъпо, а? Не се прави на демократ. Не си. Също като твоя кумир, който е гонен от всяко място, на което е уж работил. Макар че каква работа може да свърши тоя гном, не знам. Дишай и си взимай пенсията. Ти поне си я доживял. ОК?
И спри да му се връзваш на акъла на оня тъпунгер, който си говори с котките. Питай го защо толкова мрази Иванка Киркова и Владимир Путин. Защото не са спали с него, най-вероятно. Сексът е голяма сила и заради него хората войни правят, та тоя плужек ли няма да намрази някого? Само дето няма властта, сиалта и ресурсите да започне война. Но, дори и да я започне, ще бъде унищожен моментално, защото съюзите и съюзниците имат някакви принципи, а тоя не. Май и ти не си по-различен.
Напускай сектата на Грънчаров по-бързо, радвай се на старините си и спри да се връзваш на акъла (то такъв няма) на прасето Грънчаров, което успя да за(г)роби не само себе си, но и семейството си. Това, ако е умен човек, не знам какво би представлявал простият.
А, бе, да те питам, ти скачаше ли на манифестациите през социализма?
А през 1989 г.?
Недко Манчев

Анонимен каза...

Поредният иновативен начин за просия - чрез приятел. Но така никой не ти помага.Ще свикнете с мисълта,че за всяка ваша глупост ще плащат други. Ако имате глоби от КАТ пак ли ще просите?

Ангел Грънчаров каза...

О, другарко "Найден Георгиев, учител по БЕЛ от столицата", Вие сте ми била ученичка ма? :-) Или просто шизофренията Ви се е задълбочила? Гледам че в крайна сметка дори си забравихте "името" дори, което, разбира се, е "истинско"... :-)

Анонимен каза...

Ей, Дрънч, по-тихо.
В часовете те правях за смях, продажнико.
Роб на Америка. Изложих си питането към Трашов тук, защото нещо ни отговаря във "Фейсбук".
Ти нямаше ли да се самозапалваш?
Недко Манчев

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, Вие сте се побъркала! Идете да се лекувате. Имате халюцинации. Никакъв ученик не сте ми била. Само холюцинирате. Много се злобна. лекувайте се. И сте на пък да полудеете съвсем. Злобата не прощава...

Анонимен каза...

Доколкото знам, Сорос също не прощава.
Колко пари вадиш от грантовете?

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, щом знаете кажете как се кандидатства за грантове при мистър Сорос? Щот нищо не знаем по този въпрос. А при таваришч Путин има ли надежда се уредим и ний?

Анонимен каза...


Изхлопващ руско-рублофилско-путиняков Миманс, лайняна ченгесарско-комунистическа
сволоч, как да ти отговоря на въпроса, дали съм бил скачал на манифестациите през соца,
а после и през 1989г., когато ти, не отговори на моите въпроси чоджум: боледуваш ли и какви
хапове лично ти вземаш! Не те питам : кога ги вземаш, при все, че има доста голямо
значение...:-)

2019.06.19г. Владимир Петков-Трашов

ПП: Нъл си силен в английскио, в българския - перфектен, без мноооого
мъничко, но достатъчно....знайш за какво! В сръбскио показа вещина, в
родния си руски не смейш да се изявяваш щото....ясно защо...
а...глей и в турския колко се вреш и кипиш похвално...Ми, погледни си го
ийоще веднъж...поразсъждавай...Не, че е толкоз важно за мен, а е
играчка за теб! Много по-важното е, ако искаш дан те псувам не ми се
навирай с твоите съотечественици, че много имате дългове да
изплащате към българите...Мнооого! Ама имали сте танкове,
самальоти, супер-ракетки, че и извесно количество атомподводлодок,
имате временно Крим, Донецк и Луганск, имате Чечня и Ингушетия
имате и новичок - кой да отрича...Знайш ли що - Альоша, заври си
ги в задника всичките тез земи и оръжия, и се пръждосвай от
родината ми! Нея никога не ще я имаш! Тя ще се оправи в Европа
и, без тебе, без газа ти и, без гъза ти - тъп, злощастен и много
зловреден кгб - еецо!!

Анонимен каза...

Много обичам да сеирджийствувам в блога на Грънчаров. :)

Анонимен каза...

Трашов, измет, питах те защо не отговаря' във "Фейсбук".
И защо не си толкова смел очи в очи.
Никой не говори за СССР и военна техника, ама ето къде ти е комплексът.
Дърт изнасилен от по-силните деца в училище инфантил.
Чакам да кажеш къде и кога, отворко.
Недко Манчев

Ангел Грънчаров каза...

Мижитурко "Недко Манчев", нали беше "Найден Георгиев"?! :-) Или имаш две "личности", т.е. шизофренията ти е напреднала?

Анонимен каза...

Не, Грънчаров. Името ми е Недко Манчев и съм редовен читател на блога ти. Преди беше доста по-добре. Но в последно време, особено през последните две години, нещо не е наред. Нещо в писанията ти не е наред.
И все пак чета всяка твоя публикация, била тя и някакво ревностно плюене по разни персони и институции. И подкрепям достойния и грамотен учител по БЕЛ - г-н Найден Георгиев. Бих стиснал ръката на този човек, който, макар и по суров начин, казва това, което вижда и смята за правилно.
А мижитурка можеш да наричаш една персона, която виси редовно пред РУО-Пловдив и пише жалби до същата тази институция. О, ама това май си ти.
Или на майка ти, че те е родила и те е отгледала. И си отрасъл и ти същата мижитурка.
Не знам кой е мижитурка и шизофреник тук, но не съм аз. Не сме и всички останали 7 милиона души с мнение в страната.
Хайде, със здраве. :)
Недко Манчев

Ангел Грънчаров каза...

Другарко "немижитурке", като сте уж "немижитурка" какво правите тогава в блога на някаква си там "мижитурка"?! :-)

Освен безлична мижитурка, другарко, сте и тъпа и озлобена нещастница - щом си позволявате да дърдорите по адрес на покойната ми майка...

Анонимен каза...

Анонимен каза...
Много обичам да сеирджийствувам в блога на Грънчаров. :)

19.06.19 г., 21:57 ч.

А мен е интересен образът "А. от Австралия" ! :-)
И второ: проявявам сериозно интерес и към отговора сеирджийстващи умнико,
на следния въпрос: със "сеирджийствувам", чии следи замиташ?!
На "бълхАрина", или на "Альоша"?! Предполагам, че ме анадъмстваш, че ме ферщействаш, че ме андъстендваш, че ме понимаеш, без никакво съмнение и че, ме разбираш от раз и мигновено! :-) То сий мий ясно, че, ако го има, отговорът ти ще е кат...лондонската мъгла! А! :-)

2019.06.20г. Владимир Петков-Трашов

Анонимен каза...

Чета коментари и рева :D