Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

понеделник, 1 юли 2019 г.

Скоро ще можете да гледате интервю с младия кандидат-политик от гражданската квота - агроном Николай Димов


Единственият български агроном-блогър Ники Димов си "ашладиса", присади си блога на ново място, в нова форма: блогът му се намира вече ето тук. По този начин той загуби близо 30 000 посещения, но за сметка на това си върна свободата, на която му бяха посегнали някакви подли доносници. Желая му успех в неговата нелека борба - той вече заяви своята готовност да се включи в политиката, воден от най-благородни и чисти нравствени подбуди. (Ники е един от най-активните протестъри по време на битката за свалянето на другото правителство на мафията, на правителството на другата мафия - имам предвид правителството на Орешарски, иначе казано - на Доган.)

Между другото вчера разговарях пред камера с Ники, взех от него едно импровизирано интервю, с което зрителите на Пловдивската обществена телевизия този четвъртък ще могат да се запознаят с младия кандидат-политик. Получи се сравнително добро интервю, а разговаряхме на нашето общо ранчо - където отвреме-навреме ходим да работим, да наглеждаме нашата градина (по която имаме още много работа, поради заетост не можем още да я направим във вида, в който би ни се искало). Ще можете да гледате интервюто с Ники в четвъртък, в 13.30 часа най-вероятно.

Желая ви хубав ден! И успешна седмица! Бъдете здрави!

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

4 коментара:

Анонимен каза...

Прекрасен е . Минимум два пъти ви нарече тъпунгер и призна , че директорката е права. Ще гласувам за него.

Анонимен каза...

А на какви теми разговаряхте?

Анонимен каза...

Ники Димов е супер. Той има правилна преценка кой е умен и кой тъп.

Анонимен каза...

Явно подкрепата към Ники Димов не е желана тук.