Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

неделя, 21 юли 2019 г.

В родовата къща на колегата-блогър Ники Димов в село Градина


Днес съм на гости в родната къща на бащата на колегата-блогър Ники Димов в село Градина, Пловдивско. Той вчера е окосил тревата и полял цветята, а сега пръска лозите и дръвчетата. Силно ме впечатли старата богаташка къща, която е в центъра на селото и е добре запазена.


Ники работи, а аз се наслаждавам на идиличната (на)родна (чисто българска) обстановка и в съзнанието ми се редят пленяващи душата ми картини на романтичния живот преди ерата на комунизма в България...


А Ники е толкова добър, работлив и грижовен, че пак да повторя: девойката, която успее да завладее сърцето му, ще бъде най-щастливата жена на земята!






Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров ЕРОТИКА И СВОБОДА (с подзаглавие Практическа психология на пола, секса и любовта), 8.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-332-0, 168 стр. Една книга, създадена с цел да облекчи разбирането от младите хора на най-значими за живота проблеми, по които сме длъжни да имаме цялата достижима яснота. Всеки трябва да достигне до своята лична истина, без която трудно се живее, без която животът ни се превръща в абсурд. Книгата ЕРОТИКА И СВОБОДА е написана за тия, които живеят с духа на новото, на завърналия се при себе си човешки живот и на свободата.

7 коментара:

Bacho Кольо каза...

Един отявлен фашизоид идилично си спомня за разстрела на седемте ястебинчета. И този романтичен спомен му вдъхва увереност в светлото бъдеще на фашио-капитализма.

Ангел Грънчаров каза...

Колю, слънчасал си. Или ки побеснял хептен. Погледни какви ги пелтечиш...

Анонимен каза...

Тази "богаташка" къща е по-малка от кошарата на дядовата ми къща. Да не говорим за къщата, която е построил през 50-те години.

Анонимен каза...

Да случи момчето на работлива булка!

Капка Вачева

Анонимен каза...

Личи му, че добро хлапе! Лъчезарен :-)

Дано има късмет!

Siyana Stefanova

Анонимен каза...

Може пък да се харесат с някой момък с добра душа /срещат се по-често от девойките/- няма нищо лошо! Сега тези предразсъдъци от тъмните отминали времена отпаднаха.

Ангел Грънчаров каза...

Скъпи приятелки, моля ви, помогнете на приятеля ни Ники да си намери за съпруга девойка с добра душа! (Нима не познавате такива момичета сред приятелските ви семейства, сред роднините си, сред съседите си и прочие?!) На момчето му е вече време да се жени, след два месеца ще навърши 33 години (въпреки че е така младолик, че изглежда като юноша!) Пак да кажа дълбокото убеждение за приятеля си: онази жена, която успее да спечели сърцето на Ники, ще бъде най-щастливата жена на земята! Защото Ники е и много добър, и е умен, и работлив, и общителен, и инициативен, и като капак на всичко е и добър гражданин! Та затова заслужава добра жена, ако му помогнете в тази посока, ще направите и вие едно добро дело - ще направите щастливи бъдещите младоженци!