Представена публикация

За всички, които се интересуват от моите коментари, беседи и от дискусиите, в които участвам!

Съобщавам, че всеки, който иска да следи моите всекидневни коментари и анализи, може да го прави като посещава редовно моята страница във фе...

сряда, 17 юли 2019 г.

С участието на приятели от фейсбук снощи записахме трета част от диалозите ни с младия блогър-кандидат-политик агроном Ники Димов


С колегата-блогър и и млад кандидат-политик Ники Димов записахме третия разговор от поредицата "Как мисли поколението на свободата?", който скоро ще бъде излъчен в предаването "На Агората с философа Ангел Грънчаров" по Пловдивската обществена телевизия...

ЗАБЕЛЕЖКА: Записа от излъчването на живо на нашия диалог от снощи можете да гледате авансово ето тук: Нов разговор с Ники Димов от поредицата "Как мисли поколението на свободата?"

Освен това смятам, че нашият "Картаген" - масовото българско безразличие спрямо истината и свободата! - е крайно време да бъде разрушен...

Търсете по книжарниците книгата на философа Ангел Грънчаров БЪЛГАРСКАТА ДУША И СЪДБА (с подзаглавие Идеи към нашата философия на живота, историята и съвременността), 12.00 лв., изд. ИЗТОК-ЗАПАД, 2007 г., разм. 20/14 см., мека подвързия, ISBN 978-954-321-375-7, 354 стр. Книгата е новаторски опит за по-цялостно представяне и описание на битуващите в нашето съзнание исторически и "народопсихологични" комплекси, които определят и нашите реакции спрямо съвременните реалности на живота ни. Авторът търси смисъла, който се крие в случващото се с нас самите, изхождайки от предпоставката, че ясното съзнание за това какви сме като индивиди и като нация е основа на така необходимата ни промяна към по-добро. А този е залогът за бъдещия ни просперитет.

9 коментара:

Анонимен каза...

Къде е тръгнал тоя Димов политик да става, та той не може правилно български да говори! Аман от такива неуки и тъпи хора, няма акъл за него си той проблеми ще решава, ама че хомуреска и си вярва, че някои ще го избере! Боже колко тъпи и ограничени хора съществуват!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, как, моля Ви се, ще давате преценки за това кой е тъп и кой е умен като Вие самата пишете "хомуреска", вместо "хумореска"?! Думата, от която иде тази дума, за Ваше сведение, е "хумор", а не "хомур".

Ники Димов е поне 100 пъти по-интелигентен от Вас, освен това за разлика от Вас има добра, а не злобна душа, което е огромно нравствено предимство. Вие, другарко, има ли човек на тази Земя, когото да не мразите (ако не броим директорката на ТЕТ "Ленин")?

Анонимен каза...

Този Ники ако е интелигетен... Няма да казвам какво.

Анонимен каза...

Не е нужно Грънчаров да се изявявате и на учител по БЕЛ, това че съм допуснала грешна буква е от самото писане на телефона ми, така че, спри да дрънкаш с глупостите ти! Нали го виждаме Димов, той не може да говори правилно и той е тръгнал политик да става! Господи пребери си вересиите! И ти му вярваш Грънчаров,добре че вие с него си вярвате взаймно и живеете в свят на заблуда!Смешни сте ми, Димов не може две изречения на кръст да каже къде е тръгнал!

Анонимен каза...

Грънчаров този които мрази, обижда всички хора това си ти! От теб по голям злодей и зъл човек не съм виждала, ти си заядливец, затова работа няма да имаш ще си кукуваш у вас.Няма да прокопсаш никъде с твоята зла уста която хули и се превземаш, че си най-умния, най-учения, запали си тази русофилска комунистическа диплома, къде си тръгнал с нея.Ние сме европейци! Наври си я в задника тази фалшива руска диплома, уж мразиш комунизма, пък дипломата ти още не си я скъсал! Смешник!

Анонимен каза...

Директорката ни е на море, тя се препича, аз също и правя компания,така че можеш само да ни завиждаш! Взехме тлъста заплата сега кои си е като нас, ние не гладуваме като теб!Защото сме умни, само глупаците биват уволнявани, дето се правят на много умни, пък всъщност на баламите вода носят!!!!! :)))))))

Анонимен каза...

Умирам си от кеф като те гледам, че полудяваш от яд и завист, че никога няма да си учител! Побесня, ха сега де заминавай да робуваш, ако искаш мога да ти плащам по 5 лева на ден да ми копаеш градинката с твоя приятел шупавия Ники, ако искаш можеш да закараш и баба ти Марийка с вас да ви пее песни! То ти и без това нямаш други приятели които да те уважават!

Ангел Грънчаров каза...

Другарко, казах Ви много пъти какъв Ви е проблемът: просто преценките Ви за нещата от живота са напълно неадекватни спрямо реалността (живота) и затова са изцяло извратени. Тъй че можете да си дърдорите каквото искате, да плюете, да правите каквито искате мерзавщини, знайте, че те мен изобщо не ме засягат с нищо, напротив, те са комплимент за мен. (Ако някога доживея да чуя или прочета похвала от Вас, ще умра от срам!) Та така. Дърдорете си, може пък мъката Ви по мой адрес някога да се облекчи... ама надали...

Анонимен каза...

Какъв природно интелигентен млад човек! Като слушам неговите възгледи за сериозните неща от живота - та той си е готов за депутат още сега, напълно сравним е със сегашните народни представители, дори е може би несравнимо по-добъл в народните танци. Хубаво е да знае пълноценно поне един чужд език - когато стигне европейско ниво ще му е необходим. Успех в политическите изяви! Полезно би било да има достъп до национална медийна трибуна - например с танцовите си изяви веднага ще спечели много привърженици за политическите си идеи.